Астропрогноз на 22 березня. День успішних фінансових операцій

Понеділок, 22 березня 2010, 09:00
8-й місячний день. «Народження». На цей день рекомендується призначити основні вкладення – це дасть максимальний ефект.
гороскоп

Місяць, що росте, сприятливий для закладання основ майбутнього фінансового благополуччя. Зараз росте і прибуває не тільки її серп, але і ваш добробут. Так-так! Будь-яке грошове підприємство зараз найуспішніше.

Імпульс, який ви додасте своїм справам цього дня, підтримуватиме їх протягом всього місяця. Головне – цілеспрямовано витрачати сили.

Цього дня старі, незавершені справи можуть зажадати багато сил і часу. А нові справи і плани, що намічаються, зажадають грунтовної підготовки.

День розриву непотрібних зв'язків, втілення давно розроблених планів, подолання препятствій, отримання внутрішньої свободи і пробудження прихованих сил. Добре бути чесним і безкорисливим. Прагніть згладжувати будь-які конфлікти і всі питання вирішувати миром. Егоїзм цього дня караний.

Бажано чесно признатися собі в своїх гріхах. День хороший для звільнення від них – каятися буде легке, легко і прощатиме гріхи іншим людям.

Сон цього дня може бути віщим. Уві сні ви можете побачити натяки на ваше дійсне призначення в житті, на те, чим вам треба займатися.

Час Місяця, що росте, – відмінний період для проведення загальнозміцнюючих процедур, вітамінної і лікарської терапії. Організм легше засвоює ліки і препарати, трав'янисті відвари і настої.

Для тіла підійдуть масаж, банячи, фінська сауна. Ароматерапія сприятливо позначиться на вашому настрої. Місяць, що росте, стимулює апетит: прагніть не об'їдатися, більше приділяйте уваги овочам і фруктам.

У ці дні слабкіше відчувається біль, так що рекомендуються будь-які хірургічні операції.

У цей період ми стаємо сильнішими, відчуваємо, як наростають усередині нас приховані сили. В цей час організм як би проживає свою молодість, неначе знову росте і розвивається. Організм налаштований на споживання енергії, на отримання її ззовні, він економить сили, майже їх не витрачає. В цей час потрібно допомагати накопиченню енергії в організмі. Дуже корисно спілкуватися з природою, черпаючи у неї силу і енергію, треба повноцінно харчуватися. Треба рухатися, укріплювати себе фізично.

Вибір одягу: чим строкатіше, тим краще. Відмовіться від сірого і червоно-коричневого кольорів.

Камінь дня – олівін (наділяє чарівливістю).

Гороскоп по знаках Зодіаку ЧИТАЙТЕ ТУТ.