Гороскоп по знаках Зодіаку на 23 березня. Залиште емоції осторонь

Вівторок, 23 березня 2010, 08:58
Місяць в Раку. День пов'язаний з деяким зниженням ділової активності і, як наслідок, напруженістю в професійних відносинах. З честю з будь-якої ситуації вийдуть ті, хто зможе залишити осторонь емоції і не піддасться на провокації.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів чекає хороший день, хоч і не дуже багатий на події, але приємний і досить цікавий. Високий життєвий тонус, самопочуття буде хорошим, а настрій – стабільним. Можна займатися важкими, утомливими справами; головне – щоб вони дійсно вас цікавили. Надзвичайно вдалими і вигідними обіцяють бути незаплановані, спонтанні покупки.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Дуже хороший день для роботи, вашим професійним успіхам можна позаздрити. Вірогідне підвищення по службі, можлива поява нових цікавих обов'язків. На різке збільшення доходів розраховувати не потрібно, проте сьогодні ви створюєте базу свого майбутнього матеріального благополуччя. Непросто складатимуться відносини з новими знайомими.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Слід звернути особливу увагу на розвиток романтичних і сімейних відносин. Існує небезпека розбіжностей з найближчими людьми, саме тими, кого ви зазвичай розумієте з півслова і на чию підтримку звикли розраховувати. Чим стриманіше і спокійно ви поводитеся, тим менший вплив зроблять на вас негативні тенденції.

Рак (22 червня – 23 липня)
Варто зосередитися на отриманні матеріальних благ. Чим більш «земний» характер носить ваша мета, тим легше за неї досягти. Вірогідне рішення майнових питань, укладення вигідних оборудок. Можливе отримання грошей за раніше виконану роботу, повернення старого боргу. Відносини в трудовому колективі можуть бути декілька напруженими.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Робота навряд чи захопить вас: завдання одноманітні, поділа – утомливі, немає ніякої можливості проявити свій творчий потенціал, дати волю фантазії. Слід знайти час для відпочинку, приємних прогулянок, пізнавальних екскурсій і зустрічей з друзями – будь-яке з перерахованих занять прикрасить цей нейтральний і не дуже цікавий день.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День цілком сприятливий як для роботи, так і для відпочинку. Постарайтеся наперед скласти план дій. Слідуючи вибраній лінії поведінки, ви зможете обійти немало підводних каменів. Є шанс навести порядок у фінансових справах, добившись повернення старого боргу. Партнери, в лояльності яких ви маєте причини сумніватися, все ж таки виконають узяті зобов'язання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Доведеться узяти на себе відповідальність за погоду вдома: відносини з родичами нестабільні. Значно краще йдуть справи у сфері романтичних прівязанностей – тут явно домінують позитивні тенденції, що дозволяє говорити про зміни на кращий і здійснення давніх бажань. Тим, хто прагне до нових знайомств, зірки радять бути активніше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День пов'язаний з появою несподіваних утруднень і проблем, які навряд чи зважаться легко. Самий час шукати нових партнерів, а також покровителів з числа впливових людей. Досить важко буде порозумітися з представниками старшого покоління. Будьте терплячі і пам'ятаєте, що більше враження справляють не слова, а реальні досягнення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Події цього дня не стануть для вас несподіванкою. Навпаки, у вас з'явиться привід похвалити себе за раніше проявлену передбачливість і правильно вибрану тактику. Властиві вам сьогодні мудрість і розсудливість привертають людей невпевнених в собі, таких, що сумніваються. Пам'ятаєте, що персони з таким характером потребують постійної турботи, і правильно оцінюйте свої сили.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День буде повний подій, які викличуть у вас суперечливі відчуття. Бачивши реальні плоди своїх праць, ви відчуваєте упевненість в собі і оптимізм. Але зауваження тих, що оточують ранять вас не на жарт. Прагніть орієнтуватися на власний здоровий глузд, а не на підказки інших людей. Поступово емоційний фон стабілізується, ви забудете про меланхолію, тривогу і печаль.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День не принесе значних змін ні в професійній, ні в особистих сферах. Проте сприятливі тенденції все ж таки дають про себе знати. Фактично, зараз створюється фундамент ваших майбутніх успіхів, тому необхідні обережність, передбачливість і мудрість. Якщо сьогодні вам вдасться знайти нових друзів і союзників, ви зможете вважатися на них за будь-яких обставин.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Хороший день, Рибам багато в чому везе. Лише ділові відносини знаходяться під впливом негативних тенденцій, що породжує серйозні розбіжності з партнерами, сумніву в доцільності подальшої співпраці.  Суперечності вдасться подолати, але від вас буде потрібно серйозні жертви. Втім, справу те коштує: справжній, великий успіх не за горами!