Астропрогноз на 24 березня. Укріплюємо сімейні узи

Середа, 24 березня 2010, 09:00
10-й місячний день. «Впорядковування». Місяць в Раку. Хороший день для будь-яких справ, як важливих, так і незначних.
гороскоп

Цей день вельми сприятливий для творчості, для духовних пошуків, для любові. Відповідний час для розвитку партнерських відносин, зміцнення споріднених зв'язків і особистих контактів.

Неприємні події, що трапилися цього дня, швидше за все будуть короткочасними і не отримають розвитку.

Сьогоднішній день наповнений гармонією світила, яке опинилося у водному знаку. Це принесе спокійний, утихомирений настрій, люди стануть чутливіші, м'якше, загостриться інтуїція. Знаходження Місяця в знаку Раку сприяє бажанню більше часу проводити удома, в крузі своєї сім'ї.

Астрологи європейської школи настійно рекомендують в цей період почати оздоровчі програми, які з часом повинні увійти до звички. І краще цим зайнятися не поодинці.

Всі оздоровчі сімейні заходи в 10-у місячну добу принесуть просто фантастичний ефект і сприятимуть зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або якими-небудь оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

У 10-у місячну добу неприпустимо проявляти удома негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами. Рекомендується медитація над власною кармою і кармою роду, з метою з'ясування лінії життя, зміцнення будинку, сім'ї.

У одязі переважні сіро-зелена і блакитна гамма. Відмовіться від червоного кольору. Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.