Астропрогноз на 25 березня. Працюємо над своєю зовнішністю

Четвер, 25 березня 2010, 09:00
10-й/11-й місячний день (почнеться в 12:19). «Аналіз». Місяць у Леві (з 11:38). Один з кращих днів місячного місяця. Сміливо реалізуйте свої задуми.
гороскоп

Самий енергетично потужний день. У людському організмі прокидаються потужні сили, і якщо ви не знаєте як з ними управлятися, можете ненароком наробити лиха.

Все, що ви вживаєте в цей день, треба робити усвідомлено. Приступати до дій необхідно тільки в тому випадку, якщо усвідомлюєте весь процес до кінця. Обов'язкова умова – довести розпочату справу до логічного результату.

У цей день намагайтеся діяти спонтанно, без напруги і робити те, що виходить саме собою.

Можна молитися, піклуватися про близьких, робити їм подарунки – і взагалі як можна більше виливати свою любов на інших людей.

Однак врахуйте: оскільки цей день дуже потужний енергетично, треба бути дуже обережним і уважним при виконанні будь-якої справи.

Для усунення нервової збудливості рекомендується трав'яний збір з валеріани, м'яти, ромашки, кмину і фенхелю. Також можна вдихати суміш з ефірних масел цих рослин або носити аромамедальон з приємним ароматом.

І, головне, – не плануйте на цей день дуже великі інтелектуальні або фізичні навантаження. Уважніше поставтеся до продуктів харчування, які ви вживаєте в їжу, при можливості раніше ляжте спати.

У медичному відношенні з 11-м днем пов'язані хребет і куприк. Нераціональне використання енергії дня може викликати болі в спині. Також в цей день сприятливо починати лікувальне голодування.

Цей день можна використовувати для роботи над своєю зовнішністю – переглянути колірну гаму гардеробу, спробувати новий макіяж.

Місяць у Леві – період найбільшої яскравості, демонстративності почуттів, з деяким відтінком театральності. Ваші манери і розмова повинні бути на висоті, неквапливими і повними почуття власної гідності.

Одяг – простого й елегантного крою, кольори – золотистий, жовтий, помаранчевий, темно-червоний.

Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).

Гороскоп за знаками Зодіаку читайте ТУТ.