Астропрогноз на 27 березня. Працюємо над помилками

Субота, 27 березня 2010, 09:00
12-й/13-й місячний день (розпочнеться на 15:11). «Корекція». Місяць у Діві (з 12:56). День допоможе вам легко звільнитися від вантажу минулого, якщо він тисне на вас і заважає жити.
гороскоп

Бажано присвятити день аналізу попередніх невдач. Головне – бути чесним при розборі своїх помилок.

Якщо ви зумієте винести урок з минулих промахів, то у вас з'являться сприятливі можливості зміцнити своє становище в очах оточуючих.

А з'являться старі проблеми – поставтеся до цього спокійно. Постарайтеся не нервувати, а якось згладити їх або, якщо можливо, спокійно вирішити.

Вирішивши проблеми, ви отримаєте свіжі сили для нового життя. До того ж у цей місячний день можливий сплеск творчої енергії.

Добре отримувати нову інформацію, читати книги, що дозволяють нам краще зрозуміти себе і світ. Можна починати новий цикл навчання. Період сприятливий для навчання в групі однодумців.

Для успішної трансформації місячної енергії потрібна також фізична енергія. Не можна вести пасивний спосіб життя.

У медичному відношенні день пов'язаний зі шлунком і підшлунковою залозою. Допоможіть свого організму: попийте мінеральну воду і не захоплюйтеся важкою і гострою їжею. Не рекомендується голодувати.

Рекомендуються процедури, пов'язані з виведенням каменів і шлаків (зокрема, очищення від відкладення солей, лікування артритів). Дозволяється лікувати і видаляти зуби, вставляти зубні протези.

У 13-й місячний день починаються процеси омолодження організму. Тому знайдіть час зайнятися собою: відвідати сауну, використовувати всілякі косметичні засоби. І зробіть меню корисними продуктами – вони засвоїли чудово.

Крім того, при переході Місяця зі знака Лева в знак Діви можна засмагати в солярії, використовувати засоби для штучної засмаги (танінг). У косметичному догляді найбільш відповідними будуть рідкі креми, до складу яких входить мед, бджолине молочко, екстракт ромашки, деревію, м'яти, полину.

Удачу принесе одяг червоного, бузкового та білого кольору. Ігноруйте болотно-зелені і пісочно-жовті тони.

Камінь дня – рубін (дарує взаємну любов).