Астропрогноз на 29 березня. День широких жестів

Понеділок, 29 березня 2010, 09:00
14-й/15-й місячний день (розпочнеться на 19:02). «Народження». Місяць у Терезах (з 14:20). Контроль над поведінкою ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край. І під їх впливом можна зробити необдумані вчинки.
гороскоп

Атмосфера сьогоднішнього дня буде схоже на вчорашню, але все ж таки з дещо іншими відтінками. Весь день люди будуть зайняті, по більшій частині, тільки своєю персоною, потягне на широкі жести і красиві вчинки. Чи захочеться якось виділитися, зробити щось, що приверне увагу оточуючих. Все навколо буде нагадувати велику театральну постановку, в якій кожен мислить себе виключно в головній ролі.

Основна спокуса цього дня: відчуття влади над іншими людьми. Тому намагайтеся конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і кошти.

Ближче до вечора в спілкуванні буде спостерігатися деяка неузгодженість, важко буде домовитися з причини протиставлення своєї позиції позиціях інших людей. Однак це пролдітся недовго, і зірки нададуть можливість благополучно завершити справи минулого дня і віддатися розслабленню в оточенні улюблених людей.

Бажано нарядно одягнутися, привести себе в порядок і відправитися куди-небудь, де багато народу і панує святкова атмосфера. У ці дні люди надають особливо велику увагу зовнішності: те, як ви виглядаєте, буде неодмінно помічено. А тому не підкачає, якщо хочете справити сприятливе враження.

Сон, який наснився на п'ятнадцятий місячний день, – віщий (на місяць). Ви можете побачити в символічному вигляді відображення проблеми, яку вам треба вирішити. Іноді сон дає і підказку, як це зробити.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

Якщо ви хочете схуднути, то сьогодні можна влаштувати розвантажувальний день або дотримуватися низькокалорійну дієту. Особливо корисно вживати овочі з високим вмістом клітковини, а також моркву, яблука, персики, ізюм.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.

Це вдалий час для догляду за волоссям, відновлення їх структури і кольору, оздоровлення шкіри голови. Зачіска, зроблена в цей день, буде добре зберігати укладання.

До речі, впоратися з негативом можна, оточивши себе речами помаранчевого або сріблястого кольорів. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня – смарагд (укріплює пам'ять).

Гороскоп по знаках Зодіаку ЧИТАЙТЕ ТУТ.