Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 березня. Слідуємо природному інстинкту

Понеділок, 29 березня 2010, 08:53
Добре б дотримуватися того ритму життя, який для вас природний і звичний, не робити чогось надзвичайного: такий підхід дозволить зберегти прекрасний життєвий тонус і гарний настрій.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни досягають успіху в справах фінансових, а от в інших сферах життя перемоги даються їм нелегко. День категорично не підходить для проведення важливих переговорів, обговорення питань, що стосуються співробітництва. Навіть з давніми партнерами буде непросто порозумітися, що вже казати про людей, необізнаних про ваші ділові якості та професійні навички. Можна реалізувати творчі задуми, цікаві ідеї – якщо, звичайно, ви готові докласти для цього зусилля. Відносини з коханою людиною не схильні до змін, і не варто в цей день намагатися привнести в них щось нове. А ось із сімейними проблемами можна справитися, якщо виявити терпіння і істинну турботу про родичів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Добре пройдуть ділові зустрічі і переговори, будь-яке спілкування піде вам на користь. Можуть нагадати про себе старі знайомі, з якими ви давно не бачилися. Впливова людина запропонує допомогу в реалізації ваших проектів, однак навряд чи буде безкорисливості. Ділова активність знижена, але і до розваг ви не відчуваєте особливого нахилу. Не виключено перевтома, відчуття безмірної втоми від нескладних, але численних справ. Ви готові опікуватися і підтримувати кожного, хто потрапляє в поле вашого зору, проте кохана людина навряд чи захоче стати об'єктом турботи. Тим, хто вам доріг, необхідно трохи свободи, не варто сприймати це як загрозу відносинам.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюків очікує спокійний і сприятливий день, що дозволяє реалізувати плани і завершити розпочате. Розумний підхід до справ – запорука успіху, а доброзичливе ставлення до людей – безцінний помічник на складних переговорах і зустрічах. Не тільки для ділових, але і для особистих контактів день підходить дуже добре; можна нагадати про себе старим знайомим, організувати вечірку для друзів. Стабільний емоційний фон, вашої врівноваженості можна тільки позаздрити. З'являється можливість спокійно обговорити і вирішити сімейні проблеми, гарно провести час з коханою людиною. Близнюки легко впораються з домашніми справами, здійснять давні задуми, що стосуються облаштування житла.

Рак (22 червня – 23 липня)
Серйозність, відповідальність і спокійна впевненість у своїх силах – чудові риси характеру, але сьогодні, на жаль, навряд чи вони будуть високо оцінені вашим коханою людиною. Спробуйте змінити звичну лінію поведінки, дати волю своїм примхам і скороминущим бажанням, оскільки це може викликати здивування і навіть критику, але, принаймні, позбавить вас від мовчазного невдоволення, прихованих образ. Непоганий день для зустрічей з родичами; приймайте їх допомогу, навіть якщо гострої необхідності в ній немає. Не поспішайте вирішувати фінансові питання та робити великі покупки: сьогодні ви ризикуєте витратити значно більше, ніж можете собі дозволити. В іншому ж справи будуть складатися добре.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде вдалим для тих представників знаку, хто планує присвятити його навчання або творчої діяльності. Сьогодні Леви легко засвоюють інформацію і знаходять їй гідне застосування, роблять несподівані для оточуючих умовиводу і легко здогадуються про справжні наміри недоброзичливців, що видають себе за друзів. А от у тому, що стосується особистого життя і романтичних відносин, інтуїція, на жаль, виявляється абсолютно безпорадною. Ви не тільки чините близької людини марними підозрами, але і всі його вчинки бачите в неправдивому світлі. Тримайте свою фантазію під контролем – вона може завести вас занадто далеко!

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день для проведення переговорів і зустрічей, спілкування з сильними світу цього, обговорення з керівництвом питань, що стосуються підвищення вашої заробітної плати та кар'єрного зростання. Можливе отримання багатообіцяючих пропозицій, над якими варто серйозно задуматися. Цей день відмінно підходить для наведення порядку в справах, різноманітних удосконалень, усунення дрібних недоліків. У колі близьких ви будете безумовним лідером, і саме на ваші плечі ляже відповідальність за прийняття найбільш важливих рішень. Втім, така перспектива вас не злякає. Діви, яким належить романтичне побачення, проведуть день в прекрасному настрої.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий день, з подій якого практичні Ваги зможуть отримати чимало користі. Єдине, для чого він не підходить категорично – це світські розваги; вечірки і розважальні заклади сьогодні, на жаль, не для вас. Зате можна досягти успіху в роботі, обзавестися корисними зв'язками і навчитися чомусь новому. У багатьох представників знаку буде можливість скоректувати свій професійний шлях, вибрати більш перспективний напрям діяльності. Добре підходить день для спілкування з близькими, відпочинку в колі членів сім'ї. Нові знайомства здаються багатообіцяючими, але ви більш довірливі, ніж варто було б.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День плідної роботи. У професійній сфері відбудуться події настільки значні, що навряд чи ви будете думати про щось інше протягом дня. Ви домагаєтеся успіхів, але погано ладіте з колегами, і є ймовірність, що святкувати перемогу доведеться в повній самоті – якщо, звичайно, не піти вчасно на поступки, яких так чекають оточуючі. Небажано відправлятися в далекі поїздки і вирішувати фінансові проблеми. Відносини з близькими напружені і непрості. Ви знаєте, що пора змінити свою поведінку, але поки не хочете цього зробити. Постарайтеся, по крайней мере, не проявляти надмірної вимогливості. Корисним буде відпочити на самоті.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Будьте обережні в спілкуванні з представниками старшого покоління – притаманна вам манера поведінки буде визнана викликає, що породить серйозні конфлікти. А ось молоді душею нон-конформісти, творчі натури, здатні порушити традиції і вийти за звичні рамки у своєму прагненні до ідеалу, сьогодні будуть з вами на одній хвилі. Багато Стрільців зможуть досягти професійних успіхів, вчасно вдавшись до сміливої та оригінальної тактиці. Романтичні захоплення не виключені, але кожне з них може виявитися небезпечним і таким, що розчаровує, тому будьте розбірливі і не втрачайте голови.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Зниження життєвого тонусу змушує Козерогів на якийсь час втратити інтерес до звичайних справ і зайняти філософсько-споглядальну позицію. У цьому не було б нічого поганого, якби не активність конкурентів, яка зростає з кожною годиною. На щастя, у вашому оточенні є люди, до яких можна звернутися за допомогою в складній ситуації – саме так зараз і слід вчинити. Близькі схильні дорікати вам в замкнутості, безініціативності. Зміни у вашій поведінці можуть турбувати їх не на жарт і здаватися провісниками серйозних проблем. Не вважайте надмірної турботу старших родичів, навіть якщо часом її вияви будуть нетактовно. Будьте розбірливі в знайомствах.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Це складний день, який може стати для Водоліїв справжнім випробуванням, якщо вони не змінять своєї поведінки. Дуже важливі холоднокровність і практичний підхід до вирішення будь-яких питань. Зараз не час витати в хмарах і мріяти – будьте діяльні, енергійні та мудрі. Фінансова ситуація несприятлива, небажано брати гроші в борг і вести переговори про кредит. Романтичне захоплення буде приємним, але коротким. Не виключено розчарування в людині, який зовсім нещодавно викликав у вас щирий інтерес. Члени сім'ї прихильно ставляться до Ваших ідей, але не поспішають допомагати в їх реалізації. День підходить для поїздок і відвідування світських заходів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день з точки зору романтичних відносин: закохані Риби легко миряться зі своєю «половинкою», а одинокі – зав'язують нові знайомства. Однак не можна забувати і про обов'язки перед родичами, інакше будинку запанує вкрай неприємна, напружена атмосфера. Небажано відправлятися в далекі подорожі. Можливе рішення професійних проблем за рахунок залучення допомоги з боку. Однак будьте готові до того, що за послуги, які вам надали сьогодні, доведеться дорого заплатити. Покупки, зроблені в цей день, навряд чи будуть вдалими