Гороскоп по знаках Зодіаку на 30 березня. Сміливо реалізуйте свої амбіції

Вівторок, 30 березня 2010, 08:59
Сприятливий день, щоб починати роботу над амбітними проектами, приступати до виконання складних завдань, отримувати та аналізувати інформацію.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Творчий потенціал зашкалює, сил та енергії достатньо – чи можна знайти кращий момент для того, щоб почати діяти? Близькі люди правильно зрозуміють і високо оцінять ваші вчинки, навіть якщо мова буде йти про деяке порушення традицій і загальноприйнятих правил. Можна вирушити у подорож, побувати у театрі або відвідати світський захід – приємні емоції вам гарантовані.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сьогодні немає такої перешкоди, яку ви не могли б подолати, і немає питань, на які ви б не отримали задовільних відповідей. Єдина сфера, на яку варто звернути пильну увагу – це стосунки з родичами. Якщо ви не будете обережні, саме сьогодні можуть зародитися проблеми і розбіжності, подолання яких забере багато часу і сил.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви будете оточені увагою, але аж ніяк не завжди приємним. Представники протилежної статі деколи дуже нав'язливі, що заважає відчувати себе комфортно. Розберіться з власними бажаннями і постарайтеся не піддаватися спокусам: немає ніякої необхідності робити помилки, виправлення яких займе залишок поточного дня.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відмінний день для покупок, інвестицій та укладання угод. Можливі значні грошові надходження, дорогі подарунки і приємні сюрпризи. Професійні успіхи чекають тих, хто здатний приділяти увагу дрібним деталям, не забуваючи при цьому і про головної своєї мети. Проведення ділових переговорів вимагає надзвичайної обережності: ви ризикуєте взяти на себе нездійсненні зобов'язання.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде нелегким, але по-своєму цікавим. Оточуючі чекають від вас багато чого, але перш, ніж почати діяти, вам слід визначитися з власними пріоритетами та бажаннями. Співпраця рівноправних партнерів обіцяє бути успішним і плідним, але ви навряд чи зможете чогось досягти, якщо будете піддаватися всім зовнішнім впливам і ігнорувати власні інтереси.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Найбільшими успіхами ви будете зобов'язані своєму вмінню ладити з людьми, з ким завгодно знаходити спільну мову. Сприятливий день для нових знайомств, зустрічей з однодумцями і початком якихось нових справ. Найрішучіші представники знака можуть негайно приступити до реалізації несподівано відвідали їх ідей – серйозних перешкод цьому не виникне.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представники цього знаку здатні гори звернути. Небезпека ж полягає в тому, що, потрапивши під поганий вплив, ви можете направити свою енергію в руйнівне русло. Будьте обережні в спілкуванні, не кваптеся довіряти тим, хто багато обіцяє. День гарний також для поїздок і різноманітних розваг, проте зірки попереджають про те, що веселощі добре в розумних дозах.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони сьогодні абсолютно непередбачувані, і їх самих будуть стомлювати і часті перепади настрою. Покладіться на підтримку зірок і займайтеся тим, до чого в даний момент лежить душа. Не забудьте тільки пояснити близьким мотиви своїх вчинків: залишаючи навколишніх у невіданні, ви дасте привід для образ. Це підходящий день для невеликих змін у власному образі чи обстановці будинку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День сприятливий, спокійний і легкий. Він відмінно підходить для поїздок і різноманітних розваг, нових знайомств і спілкування, будь-якої творчої або суспільно-корисної діяльності. Довіртеся своїй інтуїції – вона підкаже, як у повній мірі використовувати можливості, які відкриваються перед вами сьогодні. Емоційний фон стабільний, ви легко зберегти душевну рівновагу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги доб'ються значних успіхів завдяки високому життєвому тонусу і безмежного оптимізму. Представники даного знака готові до рішучих дій, і навіть самі підступні з недоброзичливців не зможуть їм перешкодити. Відмінний день для укладання угод, підписання довгострокових договорів з перевіреними партнерами. Вдалими будуть покупки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Обставини складаються на користь Водоліїв: представники даного знаку часом будуть відчувати себе справжніми улюбленцем долі. На жаль, і розчарування не виключені; на щастя, серйозними вони не будуть. Можливо вдале рішення професійних проблем, подолання розбіжностей у трудовому колективі, отримання завдань, виконання яких сприятиме зростанню вашого авторитету.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Прекрасний день як для роботи, так і для відпочинку. Ваші ідеї навколишні зустрічають із захопленням, пропозиції не залишаються без уваги. Спроби недоброзичливців нашкодити вам приречені на невдачу. На цей день можна планувати будь-які важливі справи, переговори, обговорення та вирішення серйозних питань. Світські розваги піднімуть настрій, а активний відпочинок піде на користь здоров'ю.