Гороскоп по знаках Зодіаку на 31 березня. Вливаємося в колектив

Середа, 31 березня 2010, 08:59
День характеризується високою громадською активністю – є вірогідність отримання нової інформації, яку в найближчому майбутньому можна буде використовувати для професійного зростання або досягнення поставлених цілей.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Буде потрібно чимало терпіння і наполегливості, щоб скористатися всіма відкриваються в цей день можливостями. Не здавайтеся після першої ж невдачі і не ризикуйте через дрібниці – завзятість і обережність допоможуть вам досягти гідних результатів у будь-якій справі. У всіх відношеннях корисним буде спілкування з людьми молодшого віку.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Неоднозначний день. Дрібні, малозначні справи даються вам легко, але рішення дійсно важливих проблем пов'язано з певними труднощами. Не виключені конфлікти з родичами і друзями. Тим, хто запланував на цей день поїздки та зустрічі з новими людьми, потрібна обережність – є небезпека стати жертвою шахраїв.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сприятливий день: вплив позитивних тенденцій гармонійно і універсально, у всіх сферах життя стануться зміни на краще. З'являється шанс налагодити відносини з коханою людиною, вирішити проблеми, які довгий час не давали вам спокою. Не виключені і нові знайомства. Зірки попереджають про небажаність відвідування мітингів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки чудово справляються з власними справами, але дещо губляться, коли доводиться приймати участь у спільних проектах. Співпраця буде плідною, якщо ви погодитеся піти в тінь, довіривши вирішення найбільш важливих питань іншій людині. День підходить для творчості та навчання, отримання нових знань.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже високий життєвий потенціал. Ні професійні труднощі, ані фінансове становище не змусять вас втратити впевненість у собі. Тим, хто поставив перед собою високі цілі, зірки радять діяти відкрито, відмовившись від маніпуляцій та інтриг. У боротьбі з недоброзичливцями ви зможете взяти верх, якщо сконцентруєтеся на головному.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День дуже хороший для тих, хто знає, чого хоче. Вплив цієї тенденції поширюється як на професійну, так і на особисту сферу. Пам'ятайте: чим більш самостійні ви сьогодні у вчинках і рішеннях, тим краще буде результат. Зірки радять не нехтувати турботою про здоров'я.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сильно прагнення відкласти будь-які справи, пославшись на втому і нездужання, звести до мінімуму будь-які прояви активності. Однак повна бездіяльність не для вас – воно може призвести до значного погіршення настрою. Тому постарайтеся все ж таки налаштувати себе на більш діяльний лад і знайти заняття, які доставлять деякий задоволення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже вдалий день, який обіцяє радість зустрічей, приємні збіги, вирішення багатьох питань і проблем. Властива представникам даного знака практичність сьогодні стає відмінним помічником; саме завдяки їй можна не побоюватися стати бранцем ілюзій або спокуситися забороненим плодом. Зірки обіцяють розширення кола спілкування.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже вдалий день для тих, хто давно поставив собі мету і зараз вибирає спосіб її досягнення. Прислухайтеся до своєї інтуїції – вона підкаже, яким шляхом треба йти. Проблеми в ділових відносинах не виключені, але ви зможете взяти ситуацію під контроль, якщо будете відстоювати свою точку зору терпеливо, але наполегливо. Сприятлива фінансова ситуація.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У сімейних відносинах ситуація складається дуже складна. Будьте терплячі: неможливо вирішити всі проблеми, що виникли відразу. Це не найкращий день для того, щоб виявляти упертість, відмовлятися від компромісів і наполягати на своєму. Недолік уваги з боку коханої людини може серйозно засмучувати вас, але зараз не час з'ясовувати стосунки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Інтереси Водоліїв зосереджені на професійній сфері, і саме в ній представники цього знака можуть досягти найбільш значних успіхів. Незважаючи на інтриги недоброзичливців і маневри конкурентів, ви зможете здобути важливу перемогу, довівши свою перевагу. Фінансова ситуація поліпшується, проте з великими покупками зірки радять почекати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рівноправне співробітництво – ключ у успіху в будь-якій роботі та комфортному спілкуванню. Ви зможете уникнути розбіжностей з близькими, якщо не станете нав'язувати їм свою думку, будете терплячі й холоднокровні. День відмінно підходить для облаштування житла, початку ремонту, придбання меблів і предметів інтер'єру. Фінансова картина сприятлива, шкодувати про витрати вам не доведеться.