Астропрогноз на 4 квітня. День духовного росту

Неділя, 4 квітня 2010, 09:30
20-й місячний день. «Переображення». Місяць у Стрільці. Енергетика циєї місячної доби дає нам силу для духовного зростання.
гороскоп

Дуже серйозний і цікавий день: час духовного преображення, подолання сумнівів, пізнання космічного закону.

З'явилася віра в краще майбутнє. І ми стаємо, кожен по-своєму, трохи ідеалістами: мріємо про кращі часи, будуємо плани на відпустку, шукаємо нові шляхи вирішення проблем.

У цей день дуже легко, відкинувши всі сумніви, прийняти нарешті важливе рішення й зробити важливий вчинок – і, таким чином, піднятися у розвитку на вищий щабель.

Зірки обіцяють, що день пройде насичено – як у плані спілкування, так і трудових подвигів.

Енергію цього місячного дня багато людей використовують несвідомо. Під ранок можливі віщі сни, що відкривають приховану інформацію.

До речі, ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносини з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Взагалі, перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

У медичному плані найбільш уразливим ділянкою тіла в цей місячний день є верхня частина спини. Рекомендується утриматися від великих навантажень. Деякі астрологічні школи радять проводити очисні процедури, особливо тонізуючі масажі, а зокрема масажі спини.

А ще не напружуйте зір.

До речі, дні Місяця в Стрільці – прекрасний час для боротьби з целюлітом, особливо якщо Місяць ще й убуває. У цей час навіть самостійний масаж проблемних зон надасть позитивну дію. Для антицелюлітного масажу використовуйте креми, до складу яких входять такі речовини, як кофеїн і теофілін, сполуки кремнію, вітамін А, різні ферменти і ефірні олії.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).