Астрологічний прогноз на 2 серпня. Робимо прогнози на майбутнє

Понеділок, 2 серпня 2010, 09:00
22-й/23-й місячний день (розпочнеться о 22:49). «Народження». Місяць у Овні, Тельці (з 11:12). Ретельно проаналізувавши колишні досягнення і промахи, ви можете зазирнути у своє майбутнє.
гороскоп

На думку небесних світил, сьогодні в своїх вчинках люди виходять із міркувань доцільності і всіляко відкидають швидкоплинні бажання та примхи.

Тому краще всього займатися діяльністю, не пов'язаної з мистецтвом і творчістю, а що вимагає точності, чіткості і строгого проходження службовому обов'язку.

Однак пам'ятайте, що отримані сьогодні знання можна використовувати тільки на благо, інакше вони обернуться проти вас.

У цей день рекомендується робити прогнози на майбутнє. Слід бути альтруїст, вчити інших, передавати досвід, готувати учнів, виявляти щедрість або просто накопичувати знання.

Поставте для себе чіткі цілі, яких ви неодмінно досягнете, якщо будете впевнено підходити до їх досягнення, зберігаючи тепло в серце і позитивний погляд на життя. Корисно навести порядок в оселі, розкласти все по поличках.

Контролюйте стан життєвого тонусу. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячими, більш примхливі і агресивні. Тому період вельми конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами і зміни місця проживання.

У 22-й місячний день рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Також це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних і фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

Найбільш вразливими в цей період є тазостегнові суглоби, стегна, крижі та нижні відділи хребта. Слід бути дуже обережним, щоб не завдати їм травму.

Щоб відчувати себе добре, не перевантажуйте свій травний тракт, особливо перед сном. Додайте в раціон фрукти та овочі, що містять у великій кількості вітаміни В і С.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, неправедних судів, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).