Астрологічний прогноз на 3 серпня. Проявляємо впевненість у власних силах

Вівторок, 3 серпня 2010, 09:00
23-й/24-й місячний день (розпочнеться о 23:17). «Накопичення». Місяць у Тельці. Сприятливо оцінювати результати своєї праці, прожитий період.
гороскоп

День вимагає прояву активності, причому діяти можна відразу в декількох напрямках.

Головне – проявити бійцівські якості: цілеспрямованість, безстрашність, упевненість у власних силах.

Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій, якщо вони благородні.

У першу половину дня настрій у жіночої половини людства буде самим доброзичливим, а покупки можна зробити дуже швидко і вдало.

Ближче до обіду збільшиться кількість всіляких переговорів і коротких поїздок, у спілкуванні буде переважати оптимістичний, веселий настрій, потягне жартувати з приводу і без. З легкістю можна буде роздобути інформацію, пов'язану з подорожами, закордоном і освітою, яка стане в нагоді в майбутньому.

Увечері будьте готові розлучитися з чим-то вже віджилим свій вік. Це дозволить рухатися по життю далі з оптимізмом і вірою в краще.

Про здоров'я сьогодні потрібно дбати з особливою ретельністю – при Місяці в Тельці стають вразливими горло, голосові зв'язки, щелепи, зуби, вуха, щитовидна залоза і вся ендокринна система.

Сьогодні буде дуже корисним виконання легких фізичних вправ з акцентом на черевний прес. Варто оберігати органи травлення, особливо підшлункову залозу, від неякісної їжі. Бережіть нервову систему від перевтоми.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючим дією), білий нефрит (береже від злих думок).