Астрологічний прогноз на 7 серпня. Передчуваємо зміни

Субота, 7 серпня 2010, 09:00
27-й місячний день (розпочнеться о 1:47). «Розширення». Місяць у Раку (з 0:49). Зірки рекомендують відправлятися в поїздки і подорожі, займатися комерцією, спілкуватися з друзями, гуляти на свіжому повітрі.
гороскоп

Багатьом людям поточний день приносить коливання і передчуття якихось змін в житті. З'явиться можливість по-новому поглянути і на старі проблеми.

Весь світ бачиться взаємопов'язані та взаємозумовлені. І в цьому світі необхідно знайти самого себе, своє місце і передати те, що знаєте, іншим людям. Сьогодні можна дізнатися ту інформацію, яку ви давно шукали.

Це час колективних справ і сміливих проектів. Сидячий спосіб життя, пасивність і замкнутість небажані.

Крім того, в 27-й місячний день йде процес отримання таємних знань. Вони зберігають у собі пам'ять про всіх попередніх місячних днями, про всі етапи еволюції душі, досягнутих раніше.

Сприятливо запрошувати гостей, дарувати подарунки, бути щедрим і великодушним.

Сни цих місячних доби збуваються. Вони теж можуть нести інтуїтивні прозріння – відкрити справжню суть речей, оточуючих людей і подій, що відбуваються.

У медичному відношенні день пов'язаний з гомілкою, а постійні порушення рекомендацій дня можуть призвести до тромбофлебіту і лімфатичних захворювань.

Астрологи також попереджають: вживання хімічних препаратів сьогодні може викликати непередбачену реакцію організму. Тому від застосування ліків в даний період бажано утриматися (звичайно, якщо мова не йде про життя і смерті).

Цілющими силами в цей день має вода, тому, якщо є можливість, викупайтеся або хоча б прийміть ванну.

В одязі краща строкатість і яскравість. Камінь дня – малахіт (захищає від стресів).