Астрологічний прогноз на 2 липня. Ранок вечора вдаліше

П'ятниця, 2 липня 2010, 09:00
20-й/21-й місячний день (розпочнеться о 23:31). «Переображення». Місяць у Рибах. Зірки обіцяють, що день пройде насичено – як у плані спілкування, так і трудових подвигів.
гороскоп

При Місяці в Рибах ми легше віримо у чарівне, таємниче, незрозуміле. Можуть посилитися релігійні почуття. Нам набагато легше, ніж зазвичай, зрозуміти приховану суть подій, речей і явищ.

Енергію цього місячного дня багато людей використовують несвідомо. Під ранок можливі віщі сни, що відкривають приховану інформацію.

До речі, ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносин з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Взагалі, перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

У медичному плані найбільш уразливою ділянкою тіла в цей місячний день є верхня частина спини. Рекомендується утриматися від великих навантажень. Деякі астрологічні школи радять проводити очисні процедури, особливо тонізуючі масажі, зокрема масажі спини.

Для зміцнення здоров'я та краси доцільно дотримуватися дієти, стимулюючої видільні функції організму.

Під впливом Місяця в Рибах підвищується ймовірність алергічних реакцій, тому слід з обережністю застосовувати нові косметичні засоби. У домашніх умовах ви можете зробити маску з натуральних продуктів – наприклад, огіркову маску. Сік огірка також можна використовувати при виведенні веснянок, пігментних плям на обличчі.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).