Астрологічний прогноз на 30 червня. День любовних утіх

Середа, 30 червня 2010, 09:00
18-й/19-й місячний день (розпочнеться о 23:00). «Аналіз». Місяць у Водолії. День пасивний, є небезпека піддатися чужому впливу і почати комусь наслідувати.
гороскоп

У цю місячну добу навколишня дійсність буде, як дзеркало, демонструвати нашу справжню сутність.

Тому треба постаратися зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих.

Все, що скажуть про вас у цей день неприємного, – на жаль, правда. Тому не ображайтеся, а задумайтеся як позбутися недоліків. Якщо скажуть приємне – радійте: це теж чиста правда.

Не піддавайтеся ілюзіям, низинним інстинктам і темним думкам. У людини, яка не бажає боротися зі своїми недоліками, виявляються таємні перешкоди – створюється враження, що вас намагаються збити з істинного шляху.

У цей період у людини з'являються сили, йому хочеться активно рухатися, займатися спортом, взагалі дати навантаження на організм. Це найкращий період для великих фізичних навантажень, які переносяться без проблем.

Як правило, в цю фазу з'являється підвищена статева активність. Не пропустіть цей момент. Тому що далі – до молодика – сили будуть спадати.

Навіть якщо ви їсте більше, ніж в інший час, то не додаєте так швидко у вазі. А обмежуючи себе в їжі при спадному Місяці, можна скинути у вазі в два рази більше і зробити це в більш короткий термін, ніж при зростанні Місяця.

Ще корисно сходити в лазню, почистити шкіру, зробити масаж, пройти омолоджуючі процедури.

У медичному відношенні слід звернути увагу на нирки: вони в цей день ослаблені.

Колір дня – зелений. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), опал (розвиває дар пророцтва).