Астрологічний прогноз на 17 червня. День прояву прихованих здібностей

Четвер, 17 червня 2010, 09:00
6-й місячний день (починається о 10.49). «Розширення». Місяць у Діві (з 8:40). Якщо ви хочете розвивати свою діяльність, то закласти основи майбутнього процвітання слід саме сьогодні.
гороскоп

Цієї місячної доби у багатьох людей прорізається дар передбачення, розвивається інтуїція. Вам може відкритися те, чого раніше недооцінювали або не розуміли. Сьогодні, якщо бути уважними, можна почути ті слова, які дуже важливі для вас, буквально пророчі.

Дуже сприятливий день для прояву самих різних здібностей.

Можливо розширення контактів, добре йде громадська та наукова діяльність. Корисні спілкування, обмін думками, оскільки ваш співрозмовник сприймає не те, що ви сказали, а саме те, що ви мали на увазі. Один з кращих днів для публічних виступів.

Разом з тим Місяць у Діві робить нас більш відповідальними і дисциплінованими. У цей час ми легше виконуємо роботу, що вимагає великої точності дій, уважності та зосередженості. Вдаються справи, де потрібно сім разів відміряти, перш ніж відрізати.

А ще 6-й місячний день сприятливий для спілкування з протилежною статтю. Ви можете зустріти свою любов або її відчути.

Не соромтеся виявляти свої почуття і емоції, зараз будете правильно зрозуміли. До того ж, можна легко відчути настрої і почуття інших людей.

У дні Діви можна підтримати роботу травних органів. Посидьте ці дні на безсольовий дієті – це буде особливо корисно тим, хто схильний до набряків.

Крім того, люди більш гостро, ніж зазвичай, реагують у цей день на задушливі або загазовані приміщення.

В одязі рекомендуються аксесуари сріблясто-блакитних тонів. Намагайтеся уникати чорного і яскравих кольорів.

Камінь дня – гіацинт (приносить удачу).