Астрологічний прогноз на 14 червня. Будуємо відносини з оточуючими

Понеділок, 14 червня 2010, 09:00
3-й місячний день (почнеться о 6:38). «Упорядкування». Місяць у Раку. Як побудуєте сьогодні відносини з оточуючими і визначте коло виконуваних завдань, такими вони і будуть весь місячний місяць.
гороскоп

З цього дня на небі з'являється місячний серп. Це період активної боротьби, дії та агресії. Завдання дня: звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і інших людей, але це також час протиборства своїй гордині та ревнощам.

Внутрішня енергія організму в третій місячний день особливо сильна, так що вам вистачить сили і на самозахист і на початок нових справ.

Пасивність у цей день протипоказана і навіть небезпечна. Всі пасивні люди в цей день вразливі, вони можуть зазнати поразки і навіть отримати травми – як фізичні, так і душевні.

Організм налаштований на споживання енергії, на отримання її ззовні, він економить сили, майже їх не витрачає. Треба більше рухатися, зміцнювати себе фізично й повноцінно харчуватися.

Бажано в цей день дати собі велику інтенсивне навантаження, сходити в сауну або хоча б зробити пішу прогулянку. Інакше ваша енергія, будучи невитраченою, піде вам на шкоду, можуть постраждати внутрішні органи, початися хвороби.