Астрологічний прогноз на 12 червня. Розставляємо крапки над «і»

Субота, 12 червня 2010, 09:00
30-й/1-й місячний день (почнуться о 4:17 / 14:14). «Накопичення». Місяць у Близнюках. Рекомендується підвести підсумки місячного місяця, що закінчується, і будувати плани на майбутнє.
гороскоп

30-та місячна доба буває не кожен місячний місяць, і її обов'язково потрібно використувати.

Це час, коли необхідно розставити всі крапки над «i», підвести риску під минулими планами, справами і відносинами. Зараз доля відкриває нам можливість усвідомити приховані механізми і побачити тонкі нитки, що призводять наш життєвий шлях в рух.

Тому в першій половині дня рекомендується піти від суєти, відмовитися від усього зайвого і непотрібного. Бажано пробачити кривдників, не тримати в собі образ.

День невдалий для контактів з новими партнерами, проте сприятливий спілкування з родичами і зі старими партнерами, які здатні надати підтримку і дати правильну пораду.

Після обіду (коли настане 1-й день Місяця), краще тільки планувати справи. Те, що ми зараз спланували, може згодом успішно реалізуватися, у тому числі і без нашого втручання. Це, у відомому сенсі, магічний день, коли ми можемо створити уявні образи, ментальні форми у свідомості, які потім втіляться. Думати в перший день Місяця «не про те» дуже необачно: ми можемо створити реалії, які потім здатні принести нещастя.

Не слід відправлятися в поїздку або подорож, знаходитесь по можливості поблизу будинку. Увечері настає час, який астрологи радять провести в спокійній обстановці, обмежити свої контакти тільки тими людьми, які близькі вам по духу.

Уразливий шлунок: уникайте важкої і жирної їжі. Зараз корисно провести сеанс масажу або прийняти трав'яну ванну, в крайньому випадку просто посидіти в тиші і розслабленні.

У медичному відношенні цю добу пов'язані з серцем, а також епіфізом мозку. Серцеві напади цього дня небезпечні. Що почалися в цей час інші хвороби не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, і можуть початися процеси омолодження.