Астрологічний прогноз на 11 червня. Проводимо чистку

П'ятниця, 11 червня 2010, 09:00
29-й місячний день (почнеться о 3:27). «Народження». Місяць у Близнюках (з 1:10). Критичний день, коли негатив усього місячного місяця збирається разом перед тим, як бути спаленим в момент молодика.
гороскоп

Головні рекомендації по поведінці в 29-ту місячні добу – смиренність і покаяння.

Ситуації, що виникають у цей місячний день, є відображенням внутрішнього світу, поведінка навколишніх може вказати на наші власні недоліки.

Постарайтеся смиренно сприймати невдачі сьогоднішнього дня. Вони – результат того, що в минулому ми зробили щось не так.

У цей час підвищується відповідальність за власні вчинки. Ситуації сприймаються гостро і можуть призвести до незворотних змін у долі.

Тим не менш, це хороший період, щоб змінити своє життя, змінивши ставлення до себе оточуючих. У ці дні досить незначного, але щирого вчинку – і ви зможете викликати в будь-якій людині душевну приязнь і підтримку у своїх справах.

Необхідно гнати від себе негативні думки. Добре з ранку дати собі установку, щоб ні про що поганий не думати. Ніяких занепокоєнь, сумнівів, ніякого муки.

Не варто починати нові справи, навіть планувати їх.

Слід відрубувати фальшиві зв'язку, гнати геть настирливих людей і настирливі думки, проводити чистку організму.

У медичному відношенні з цими місячними добами пов'язана пряма кишка. Проблеми цього органу показують, що у вас поганий захист, і скидання йде на пряму кишку.

У двадцять дев'яту місячну добу можуть знову дати про себе знати ті хвороби, про які ви вже і думати забули. Це вірний сигнал, що насправді ви усунули симптом, а не саме захворювання. Матриця хвороби все ще знаходиться у вашому організмі і її негайно потрібно видалити, інакше хвороба буде кожен раз до вас повертатися, до тих пір, поки не перейде в хронічну форму.

Колір дня – пурпурний, золотий, білий, уникайте темних і тьмяних тонів.

Камінь дня – перли (приносить радість), перламутр (захищає від захворювань верхніх дихальних шляхів).