Астрологічний прогноз на 10 червня. Мислимо позитивно

Четвер, 10 червня 2010, 09:00
28-й місячний день (почнеться в 2:49). «Завершення». Місяць у Тельці. Головне в цей день – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими.
гороскоп

Слід пам'ятати, що накопиченої у період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато, і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Цей період не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується приймати доленосні рішення суспільного значення (укладати шлюб, переходити на іншу роботу, змінювати місце проживання тощо).

Тим не менше, сьогодні сприятливо купувати або продавати землю, нерухомість, можна зайнятися серйозною перебудовою будинку або почати капітальний ремонт.

Астрологи називають 28-му місячну добу часом любові, побачень, сімейних свят. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. Мудрі поради партнерів зможуть попередити про неприємності, а також захистити від недоброзичливців.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже важливо берегти зір: краще менше читати і не дивитися на яскраве світло.

Коли Місяць убуває, наступають природні процеси очищення організму. Це – найкращий час для омолоджуючих, оздоровчих процедур. Легше виводяться шлаки з організму, видаляються шкідливі субстанції та елементи, які потрапили в організм з їжею і питвом з несприятливого навколишнього середовища. А оскільки найбільше «бруду» накопичується в жировій тканині, то і виводиться вона разом з жиром.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).