Астрологічний прогноз на 7 червня. Вирішуємо організаційні питання

Понеділок, 7 червня 2010, 09:00
25-й місячний день (розпочнеться о 1:41). «Аналіз». Місяць у Овні. Сьогодні можна звернутися за підтримкою до авторитетних і наділених владою людей, щоб благополучно дозволити різні організаційні питання.
гороскоп

У кожної людини є свій внутрішній голос – це розмовляє з вами ангел-охоронець, і в 25-ту місячну добу його голос особливо сильний. Головна умова для його розуміння – тверда віра в себе, свої сили.

Місяць у Овні робить людей агресивними, імпульсивними, схильними до ризику. З'являються сміливі ідеї й народжуються відчайдушні плани.

У цей час думки людини стають матеріальними, тому краще думати тільки про хороше. Засмучуватися в ці дні не виходить. У такі дні посміхаються навіть песимісти.

Хочеться «засукати рукави» і багато працювати. У підготовці не церемоняться, вибирають найпряміший шлях, він часто є вдалим.

Найдіяльніші з нас намагаються пробити «головою стінку» і абсолютно даремно. З огляду на підвищену емоційність цих днів, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів.

Обережніше треба бути з алкоголем, акуратніше – на дорогах.

Хороший день для міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми.

Це час підвищеної сприйнятливості до краси природи. Прекрасний період для вечірок, посиденьок з близькими.

У медичному відношенні стає вразливою голова, тому забороняються всі операції на голові та обличчі (включаючи пластичні).

У ці дні часто болить голова і втомлюються очі, тому намагайтеся не перевтомлюватися, треба менше читати і не дивитися телевізор. Для попередження головного болю радять пити багато чистої води, а від кави, шоколаду і цукру краще відмовитися.

В одязі переважні поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня – лазурит (приносить радість і щастя).