Астрологічний прогноз на 5 червня. День творчості

Субота, 5 червня 2010, 09:00
23-й місячний день (почнеться о 1:10). «Накопичення». Місяць у Рибах. День заликає до прояву активності, причому діяти можна відразу в декількох напрямках.
гороскоп

При Місяці в Рибах виявляються такі якості, як сентиментальність, емоційність, чутливість, загострюється інтуїція.

Це чудовий час для творчих людей, для заняття мистецтвом, для пошуку спонсорів та благодійної діяльності.

У той же час бажано відкласти фінансові справи: в розрахунки непомітно для вас пролазять помилки, думки несуться в далечінь, проявляється потяг до фантазерству, до відходу від конкретики.

У першу половину дня настрій у жіночої половини людства буде самим доброзичливим, у відносинах буде панувати відкритість і прямота.

Ближче до обіду збільшиться кількість всіляких переговорів і коротких поїздок, у спілкуванні буде переважати оптимістичний, веселий настрій, потягне жартувати з приводу і без. З легкістю можна буде роздобути інформацію, пов'язану з подорожами, закордоном і освітою, якою слід скористатися.

Увечері будьте готові розлучитися з чим-то вже віджилим свій вік, це дасть вам можливість рухатися по життю далі з оптимізмом і вірою в краще.

Про здоров'я сьогодні потрібно дбати з особливою ретельністю, так як потужний сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або привести до різних травматичним ситуацій. Дуже висока ступінь переломів, забитих місць і так далі.

Сьогодні буде дуже корисним виконання легких фізичних вправ з акцентом на черевний прес. Варто оберігати органи травлення, особливо підшлункову залозу, від неякісної їжі. Бережіть нервову систему від перевтоми.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючим дією), білий нефрит (береже від злих думок).