Астрологічний прогноз на 2 червня. День везіння

Середа, 2 червня 2010, 09:00
20-й місячний день (розпочнеться о 0:19). «Переображення». Місяць у Водолії. Зірки обіцяють, що день пройде насичено – як у плані спілкування, так і трудових подвигів.
гороскоп

Енергію цього місячного дня багато людей використовують несвідомо. Під ранок можливі віщі сни, що відкривають приховану інформацію.

До речі, ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносин з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Взагалі, перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Поки Місяць гостює у Водолії, нам хочеться чогось нового, ми легко здійснюємо несподівані вчинки, від деяких людей можна чекати всіляких примх.

Головне в ці дні – не піддатися анархії, не епатувати оточуючих, намагаючись самоствердитися у власних очах і бажаючи продемонструвати всім свою свободу та незалежність.

У дні Водолія добре вдаються реформи, всілякі експерименти, можна братися за самі ризиковані проекти. Успішно впроваджуються несподівані ідеї та нововведення. Так що можна ризикувати – ризик виправданий. Везе в азартних іграх і лотереях.

Бажано побільше бувати на людях, у колі друзів, колег і знайомих – тихий домашній відпочинок вас тільки втомить.

У медичному плані найбільш уразливою ділянкою тіла в цей місячний день є верхня частина спини. Рекомендується утриматися від великих навантажень. Деякі астрологічні школи радять проводити очисні процедури, особливо тонізуючі масажі, а зокрема масажі спини.

А ще не напружуйте зір.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).