Астрологічний прогноз на 27 травня. День віщих снів і блискучих починань

Четвер, 27 травня 2010, 09:00
14-й/15-й місячний день (розпочнеться о 20:53). «Народження». Місяць у Скорпіоні, Стрільці (c 14:15). Все, розпочате в цю добу, з блиском вдається.
гороскоп

Атмосфера сьогоднішнього дня буде схожою на вчорашню, але, все ж таки з дещо іншими відтінками.

Весь день люди будуть зайняті, по більшій частині, тільки своєю персоною, потягне на широкі жести і красиві вчинки. Чи захочеться якось виділитися, зробити щось, що приверне увагу оточуючих.

Контроль над поведінкою ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край. І під їх впливом можна зробити необдумані вчинки.

Основна спокуса цього дня: відчуття влади над іншими людьми. Тому намагайтеся конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і кошти.

Ближче до вечора в спілкуванні буде спостерігатися деяка неузгодженість, важко буде домовитися з причини протиставлення своєї позиції позиціях інших людей. Однак це продовжиться недовго, і зірки нададуть можливість благополучно завершити все почате і вдатися до відпочинку в колі улюблених людей.

Сон, побачений на п'ятнадцятий місячний день, – віщий (на місяць). Ви можете побачити в символічному вигляді відображення проблеми, яку вам треба вирішити. Іноді сон дає і підказку, як це зробити.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

Якщо ви хочете схуднути, то сьогодні можна влаштувати розвантажувальний день або дотримуватися низькокалорійну дієту. Особливо корисно вживати овочі з високим вмістом клітковини, а також моркву та яблука.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.

До речі, впоратися з негативом можна, оточивши себе речами помаранчевого або сріблястого кольорів. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня – смарагд (укріплює пам'ять).