Астрологічний прогноз на 18 травня. Контактуємо з протилежною статтю

Вівторок, 18 травня 2010, 09:00
6-й місячний день (починається в 8.56). «Розширення». Місяць у Раку. Дуже сприятливий день, що сприяє прояву самих різних здібностей.
гороскоп

У наступили місячні добу у багатьох людей прорізається дар передбачення, розвивається інтуїція. Вам може відкритися те, чого раніше недооцінювали або не розуміли. Сьогодні, якщо бути уважними, можна почути ті слова, які дуже важливі для вас, буквально пророчі.

Якщо ви хочете розвивати свою діяльність, то закласти основи майбутнього процвітання слід саме сьогодні.

Можливо розширення контактів, добре йде громадська та наукова діяльність. Корисні спілкування, обмін думками, оскільки ваш співрозмовник сприймає не те, що ви сказали, а саме те, що ви мали на увазі. Один з кращих днів для публічних виступів.

А ще 6-й місячний день сприятливий для спілкування з протилежною статтю. Ви можете зустріти свою любов або її відчути.

Не соромтеся виявляти свої почуття і емоції, зараз будете правильно зрозуміли. До того ж, можна відчути настрої і почуття інших людей.

При Місяці в Раку вразливими є шлунок, грудна область, верхні частки печінки, стравохід, підшлункова залоза та внутрішні репродуктивні органи. При цьому кислотність шлункового соку підвищується у людей денного народження і знижується у людей нічного.

Допоможіть вашому шлунку в ці дні: попийте мінеральну воду і не захоплюйтеся важкою і гострою їжею, утримайтеся від спиртних напоїв і хімічних препаратів.

Крім того, люди більш гостро, ніж зазвичай, реагують у цей день на задушливі або загазованого приміщення.

В одязі рекомендуються аксесуари сріблясто-блакитних тонів. Намагайтеся уникати чорного і яскравих кольорів.

Камінь дня – гіацинт (приносить удачу).