Астропрогноз на 15 травня. Колекціонуємо нові знайомства

Субота, 15 травня 2010, 09:00
3-й місячний день (розпочнеться о 5:35). «Упорядкування». Місяць у Близнюках. Якщо ви щось хочете принципово змінити у своєму житті, то це слід зробити саме сьогодні.
гороскоп

Настав період активної боротьби, дії та агресії. Завдання дня: звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і інших людей, але це також час протиборства своїй гордині та ревнощам.

Внутрішня енергія організму в третій місячний день особливо сильна, так що вам вистачить сили і на самозахист і на початок нових справ.

Пасивність у цей день протипоказана і навіть небезпечна. Всі пасивні люди в цей день вразливі, вони можуть зазнати поразки і навіть отримати травми – як фізичні, так і душевні.

До речі, при Місяці в Близнюках люди стають діяльними і активними. Але разом з цим підвищується сугестивність, схильність різним впливам. Тому є небезпека, піддавшись швидкоплинному пориву, збитися з курсу і наробити помилок.

У ці дні люди легше всього здійснюють непотрібні покупки, витрачають час на непотрібне спілкування та відвідування непотрібних заходів, а потім самі не можуть зрозуміти: «І як це мене туди занесло?»

У дні Близнюків нас тягне до спілкування, причому хочеться, щоб контактів було якомога більше. Тому в ці дні люди особливо охоче знайомляться. Згодом виявляється, що половина цих знайомств нам не потрібні.

Бажано в цей день дати собі велику інтенсивне навантаження, сходити в сауну або хоча б зробити пішу прогулянку. Інакше ваша енергія, будучи невитраченою, піде вам на шкоду, можуть постраждати внутрішні органи, початися хвороби.

Організм налаштований на споживання енергії, на отримання її ззовні, він економить сили, майже їх не витрачає. Треба більше рухатися, зміцнювати себе фізично й повноцінно харчуватися.