Астрологічний прогноз на 12 травня. Влаштуйте родинне свято

Середа, 12 травня 2010, 09:00
28-й місячний день (розпочнеться о 3:57). «Завершення». Місяць у Тельці (з 9:47). Можливі несподівані зміни, які людина сама до себе закликає.
гороскоп

Астрологи називають 28-му місячну добу часом любові, побачень, сімейних свят. Позитивні радості терапевтично діють на організм. Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі.

Слід також пам'ятати, що накопиченої у період зростаючої Місяця енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Цей період не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується приймати доленосні рішення суспільного значення (укладати шлюб, переходити на іншу роботу, змінювати місце проживання тощо).

Тим не менше, в поточний місячний день сприятливо купувати або продавати землю, нерухомість, можна зайнятися серйозною перебудовою будинку або почати капітальний ремонт.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже важливо берегти зір: краще менше читати і не дивитися на яскраве світло.

Коли Місяць убуває, наступають природні процеси очищення організму. Це – найкращий час для омолоджуючих, оздоровчих процедур. Легше виводяться шлаки з організму, видаляються шкідливі субстанції і елементи, які потрапили в організм з їжею і питвом з несприятливого навколишнього середовища. А оскільки найбільше «бруду» накопичується в жировій тканині, то і виводиться вона разом з жиром.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).