Астрологічний прогноз на 4 травня. Відкинемо геть сумніви

Вівторок, 4 травня 2010, 09:00
20-й місячний день (почнеться в 1:28). «Переображення». Місяць у Козерозі, Водолії (з 23:51). Дуже серйозний і цікавий день: час духовного перетворення, подолання сумнівів.
гороскоп

Зірки обіцяють, що день пройде насичено – як у плані спілкування, так і трудових подвигів.

Енергію цього місячного дня багато людей використовують несвідомо. Під ранок можливі віщі сни, що відкривають приховану інформацію.

До речі, ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносин з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Взагалі, перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

У медичному плані найбільш уразливою ділянкою тіла в цей місячний день є верхня частина спини. Рекомендується утриматися від великих навантажень. Деякі астрологічні школи радять проводити очисні процедури, особливо тонізуючі масажі, а зокрема масажі спини.

А ще не напружуйте зір.

До речі, вранці і вдень, поки Місяць ще перебуває в Козерозі, в організмі збільшується схильність до застійних явищ. Тому дуже корисні будь-які фізичні вправи, які підсилюють кровообіг і підвищують загальний тонус.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).