Астрологічний прогноз на 3 травня. Ділимо думки на свої і чужі

Понеділок, 3 травня 2010, 09:00
19-й місячний день (розпочнеться на 0:53). «Здійснення». Місяць у Козерозі. Магічний день, що дає можливість відрізнити свої думки від ідей, нав'язаних стороннім впливом.
гороскоп

У цей період будь-якій людині необхідно уважно подивитися всередину себе, проаналізувати свої думки і вчинки, покаятися в гордині, брехні і своїх ілюзорних фантазіях.

Треба стежити за тим, щоб нікого не образити, не можна відмовляти у виконанні прохань. Лише намагайтеся не давати важкоздійснюваних обіцянок.

У 19-й місячний день, як правило, надходить багато пропозицій і, якщо не будете працювати над собою, можете потрапити в несприятливу ситуацію.

До того ж у поточний період люди стають легконавіюваними. І пережиті сьогодні емоції можуть надовго прив'язати вас до якоїсь ідеї або до образу думок і дій.

Тому постарайтеся згадати негативні ідеї, підказані вам кимось, і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною.

У медичному плані стають вразливими апендикс і товстий кишечник. Крім того, можливо посилення депресії і страхів.

Будь-яка хвороба, яка проявилася в цей день, вимагає швидкої реакції і, як правило, медикаментозного лікування. Це хвороби не обов'язково важкі, але найчастіше тривалі та вимагають від хворого витримки і наполегливості.

У цей день бажані м'які, заспокійливі тони, особливо сприятливі зелена і коричнева гами. Не вибирайте червоний і блакитний кольори.

Камінь дня – зелений гранат (наділяє талантом оратора), червоний онікс (піднімає настрій).