Астрологічний прогноз на 30 квітня. День гармонії фізичного і духовного

П'ятниця, 30 квітня 2010, 09:00
16-й/17-й місячний день (розпочнеться у 23:11). Місяць у Стрільці (з 5:35). «Накопичення». День вдалий для всіх мирних справ, планування та складання звітів.
гороскоп

Основна умова – постійно знаходитися у стані гармонії і рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив.

Багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло. Інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

Добре здійснювати дії, спрямовані на опрацювання результатів праці та життєдіяльності.

Корисно робити все, що пов'язано з чистотою: наприклад, забиратися в будинку і приймати душ.

У цей день рекомендуються будь-які фізичні вправи, які сприяють гармонії. Вважається, що крик, безцеремонне поводження повинні бути повністю виключені. Треба дотримуватися спокою, не порушувати ніякими сторонніми діями внутрішнього комфорту та миру в душі, бо символ цього дня – помірність.

Повинні бути виключені будь-які прояви агресивності, насильства, злоби, заздрощів. Не можна підвищувати голос, дратуватися, зловживати активними діями. Порушення рівноваги і гармонії, напруга у відносинах з ким би то не було, занадто сильні переживання і пристрасті можуть згубно позначитися на здоров'ї. Слід уникати конфліктів, силового вирішення проблем, проявляти миролюбність і спокій, прагнути до помірності та рівноваги в усьому.

У медичному відношенні з 16-ми місячними добами пов'язана селезінка. Це день відновлення крові.

Крім того, шістнадцятий місячний день вельми добрий для очисних процедур, обмивань, трав'яних ванн, сеансів ароматерапії. Потрібно пам'ятати, що цей час призначене не для активного, а пасивного відпочинку. Потрібно дати організму час відпочити і накопичити нові сили після попередніх активних місячних днів.