Астропрогноз на 8 квітня. Використовуємо приховані резерви

Четвер, 8 квітня 2010, 09:00
24-й місячний день (розпочнеться на 3:53). «Упорядкування». Місяць у Водолії. У цей день прокидаються сили природи, що сприяють творенню.
гороскоп

У цей час в людях проявляється потреба повчати інших, тому, керуючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти мислення навколишніх у потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне розповсюдити свої ідеї в маси. Сприятливий час для ділових заходів, успішно пройдуть публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними.

Енергія цих місячних доби способствовует включенню прихованих резервів і дозволить вести більш продуктивну діяльність.

Слід порядок внутрішній простір і зв'язку. Це буде сприяти включенню резервів і дозволить на наступному місячному циклі вести більш продуктивну діяльність.

Добре закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів.

Однак врахуйте: величезної сили енергетика цього дня вимагає обов'язкової реалізації.

У 24-й місячний день на людину може зійти одкровення чи просто може прийти важлива інформація. Можливі віщі сни, але, як правило, вони збуваються не скоро.

День гарний для активної творчої роботи, лікування і зміцнення здоров'я.

Можна проводити як активні тренування з великою кількістю різних вправ, що включають спільну роботу всіх груп м'язів, так і медитативні вправи, наприклад, йогу. Все залежить від вас, наскільки добре ви себе відчуваєте.