Астропрогноз на 7 квітня. Проявіть бійцівські якості

Середа, 7 квітня 2010, 09:00
23-й місячний день (почнеться о 3:29). «Накопичення». Місяць у Водолії (з 15:50). Сприятливо оцінювати результати своєї праці, прожитий період.
гороскоп

День сприятливий до прояву активності, причому діяти можна відразу в декількох напрямках.

Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій, якщо вони благородні. Навпаки, потрібно проявити бійцівські якості: цілеспрямованість, безстрашність, упевненість у власних силах.

Рекомендується зберігати стан внутрішньої концентрації. Уникайте метушні.

У першу половину дня настрій у жіночої половини людства буде самим доброзичливим, у відносинах буде панувати відкритість і прямота. А покупки можна зробити дуже швидко і вдало.

Ближче до обіду збільшиться кількість всіляких переговорів і коротких поїздок, у спілкуванні буде переважати оптимістичний, веселий настрій, потягне жартувати з приводу і без. З легкістю можна буде роздобути інформацію, пов'язану з подорожами, закордоном і освітою, якою слід скористатися.

Увечері будьте готові розлучитися з чим-то вже віджилим свій вік, це дасть вам можливість рухатися по життю далі з оптимізмом і вірою в краще.

Про здоров'я сьогодні потрібно дбати з особливою ретельністю, так як потужний сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або привести до різних травматичних ситуацій. Дуже висока ступінь переломів, забиття тощо.

Сьогодні буде дуже корисним виконання легких фізичних вправ з акцентом на черевний прес. Варто оберігати органи травлення, особливо підшлункову залозу, від неякісної їжі. Бережіть нервову систему від перевтоми.

При Місяці у Водолії рекомендуються всі водні процедури, якщо до цього є показання. Показано лікування водою (особливо магнітною). У ці дні можна задати велику роботу серцю, судинній системі, розганяти кров. До того ж це найкращий період для екстрасенсорного лікування.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючу дію), білий нефрит (береже від злих думок).