Астрологічний прогноз на 24 серпня. День блискучих починань

Вівторок, 24 серпня 2010, 09:00
14-й/15-й місячний день (почнеться о 19:31, критичний). «Народження». Місяць у Водолії, Рибах (c 17:10). Все, розпочате сьогодні, вдається з блиском.
гороскоп

Весь день люди будуть зайняті тільки своєю персоною, потягне на широкі жести і красиві вчинки. Чи захочеться якось виділитися, зробити щось, що приверне увагу оточуючих.

Контроль над поведінкою ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край. І під їх впливом можна зробити необдумані вчинки.

Основна спокуса цього дня: відчуття влади над іншими людьми. Тому намагайтеся конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і кошти.

Ближче до вечора в спілкуванні буде спостерігатися деяка неузгодженість, важко буде домовитися з причини протиставлення своєї позиції позиціях інших людей. Однак це триватиме недовго, і зірки нададуть можливість благополучно завершити все почате і вдатися до відпочинку в колі улюблених людей.

Сон на п'ятнадцятий місячний день – віщий (на місяць). Ви можете побачити в символічному вигляді відображення проблеми, яку вам треба вирішити. Іноді сон дає і підказку, як це зробити.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань, особливо хронічні, можуть несподівано загостритися.

До речі, впоратися з негативом можна, оточивши себе речами помаранчевого або сріблястого кольорів. Ігноруйте яскраво-зелені кольори.

Камінь дня – смарагд (укріплює пам'ять).