Астрологічний прогноз на 25 серпня. Налаштовуємося на спокій

Середа, 25 серпня 2010, 09:00
15-й/16-й місячний день (розпочнеться о 20:48). «Народження». Місяць у Водолії. Контроль за поведінкою в цей день надзвичайно ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край.
гороскоп

День принесе політ думки та натхнення. Однак якщо потрібен точний, передбачуваний результат, то цей період вам не підходить.

Повний місяць – пора переходу від накопичення сил до активної їх витраті. І в саме повний місяць нерозтрачена енергія розриває нас на частини, стає некерованою.

Тому зараз дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності.

Такий крутий поворот подій висуває підвищені вимоги до організму людини.

Допоможіть собі в ці дні: прагніть налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушитися, відкладіть всі справи, які потребують нервових витрат, напруги, посидьте на дієті.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні.

Крім того, не рекомендується вживати гостру і важку їжу, їжте побільше свіжих овочів і фруктів і по можливості відмовтеся від сидячої роботи.

Краще в ці дні (плюс-мінус один день від точного повного місяця) утриматися від статевих контактів, інакше через виснаження буде потрібно довгий відновлення сил.

Колір дня: блакитний, блакитний, світло-синій, золотий.

Камінь дня – моріон (захищає від магії).