Астрологічний прогноз на 27 серпня. Знаходимо внутрішню свободу

П'ятниця, 27 серпня 2010, 09:00
17-й/18-й місячний день (починається о 20.17). «Упорядкування». Місяць в Овні (з 5:48). День контактів, веселощів і розкріпачення.
гороскоп

День здобуття внутрішньої свободи. Нікого і нічого не потрібно боятися. Потрібно бути самим собою і не робити того, що не виходить.

Хороший період для важливих справ. Місяць у Овні робить людей агресивними, імпульсивними, схильними до ризику.

З'являються сміливі ідеї й народжуються відчайдушні плани. У цей час думки людини стають матеріальними, тому краще думати тільки про хороше.

Намагайтеся не концентруватися на досягненні певних цілей, не завантажувати черепну коробку установками. Можна виявляти авантюризм, здійснювати непередбачувані вчинки, але при цьому не можна доходити до нахабства і цинізму.

День сприятливий для подружніх відносин. Проте й тут потрібно почуття міри.

Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю.

Рецепти всіх страв сьогодні можна запозичити у народів Сходу: добре приготоване м'ясо всіх видів, багато зелені, помідорів і солодкого перцю. Але ніякої солі!

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Пийте більше рідини між 15.00 і 17.00, щоб добре промити нирки і сечовий міхур.

При проходженні Місяця по знаку Овна особливо вразливі органи почуттів і шкіра обличчя. У цей період не рекомендуються косметичні засоби, які можуть викликати роздратування і розширення судин на обличчі.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні забарвлення.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і благополуччя).