Астрологічний прогноз на 31 серпня. День домашніх заготовок

Вівторок, 31 серпня 2010, 09:00
21-й/22-й місячний день (розпочнеться о 21:53). «Завершення». Місяць у Тельці. Добре починати подорожі, приймати водні процедури, бути на повітрі.
гороскоп

Цей день сприятливий для поїздок і подорожей, відряджень і переїзду, але тільки наземним транспортом.

Також добрий він для купівлі-продажу, підприємницької діяльності на межі ризику, для торгівлі, заготівлі продуктів про запас.

До речі, будь-який шопінг при Місяці в Тельці процвітає і впливає на жіночу психіку терапевтично.

У першу половину дня Місяць на небі відпочиває, так що краще провести її у відносному розслабленні. І будьте готові зустріти другу половину дня в бадьорому, оптимістичному настрої, оновлені і посвіжілий.

Треба бути чесним і справедливим навіть у дрібницях. Гарні плоди приносять колективне обговорення проблем.

Місяць у Тельці – це сприятливий час для влаштування на нову роботу, для оформлення фінансових угод, для відкриття рахунку в банку.

Відповідний час для вирішення справ пов'язаних з нерухомістю, для вирішення майнових питань, для кропіткої роботи в будь-яких напрямах: від бухгалтерських звітів до дрібного ремонту.

У плані особистих відносин день буде наповнений романтикою, відносини будуть складатися вдало, якщо ви не хочете розставити всі крапки на «i».

Бажано прогулятися на свіжому повітрі, де ви можете зарядитися енергією сил природи: вітру, води, землі.

У медичному відношенні день пов'язаний з кровотворної системою, зокрема, з печінкою – навантаження на неї протипоказана. Корисно проводити кровоочисні процедури. Їсти моркву, журавлину, буряк.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: циркон (викриває обмани та афери), авантюрин (талісман любові і пристрасті, дає бадьорість духу).