Астрологічний прогноз на 1 вересня. Присвятіть день навчанню

Середа, 1 вересня 2010, 09:00
22-й/23-й місячний день (розпочнеться о 22:35). «Народження». Місяць у Близнюках (з 3:18). У перший день осені особливо сильні розумові здібності людини і його інтуїція.
гороскоп

У цей день рекомендується робити прогнози на майбутнє. Слід бути альтруїстом, вчити інших, передавати досвід, готувати учнів, виявляти щедрість або просто накопичувати знання.

Поставте для себе чіткі цілі, яких ви неодмінно досягнете, якщо будете впевнено підходити до їх досягнення, зберігаючи позитивний погляд на життя.

Ранок сьогоднішнього дня зустріне нас можливістю швидко, на одному диханні вирішити освітні питання, а також справи, пов'язані з подорожами, закордоном, іноземцями.

Несподівані новини, що з'явилися в другій половині дня, зажадають миттєвої реакції.

Насичена взаємодія з друзями буде тримати в певній напрузі, але ближче до ночі усе буде гаразд.

Сни в ці місячні добу теж приносять нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся уважно до цих снів: вони допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

Контролюйте стан життєвого тонусу. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячими, більш примхливі і агресивні. Тому період вельми конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами і зміни місця проживання.

У 22-й місячний день рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Спортивні заходи дуже вітається небесами.

Також це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних і фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

Найбільш вразливими в цей період є тазостегнові суглоби, стегна, крижі та нижні відділи хребта. Слід бути дуже обережним, щоб не завдати їм травму.

Рекомендується багато рослинної їжі.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, неправедних судів, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).