Астрологічний прогноз на 10 вересня. День агресивних компромісів

П'ятниця, 10 вересня 2010, 09:00
3-й місячний день (розпочнеться о 9:12). «Упорядкування». Місяць у Терезах. Завдання дня: звільнення від своїх негативних емоцій, неповаги до себе та інших людей.
гороскоп

Внутрішня енергія організму в третій місячний день особливо сильна, так що вам вистачить сили і на самозахист, і на початок нових справ.

Це день активної роботи з негативними думками та емоціями. Можливі конфлікти між близькими людьми. Якщо в цей день ви не порозумітися з негативними емоціями, то вони можуть зіпсувати вам настрій надовго.

В деякій мірі агрессівновсть третьої місячної доби пом'якшить знаходження Місяця в Терезах.

Таке положення небесного світила дає настрій на спокій і гармонію. Легше йти на компроміси і знаходити спільну мову з людьми.

Тому в дні Терезів добре примиритися з тими, з ким були в сварці.

У діловому плані зараз буде скрутним зробити правильний вибір. Тому відкладіть важливі рішення до кращих часів.

Найкориснішим для здоров'я в цю місячну добу будуть активні фізичні вправи. Навантаження корисні тим, що можуть дати вихід зовні накопиченої енергії. Суть всіх енергетичних практик не стільки в тому, щоб накопичити якомога більше енергії, а в тому, щоб її «прокачати» через себе.

Чим більше через людину проходить енергії, тим здоровіше вона стає, бо в цьому разі енергією насичується і «промивається» кожна клітинка організму, після чого здоров'я стає не періодом відсутності хвороб, а нормою життя, при якій будь-які нездужання практично виключаються.

У медичному відношенні слід звернути увагу на область потилиці й вух.

Місяць у Терезах підвищує чутливість до сприйняття кольору, тому гармонійно підібрана колірна гамма вашого одягу теж зможе підняти вам настрій. Сприятливі кольори на цей день: білий, жовтий, рожевий. Ігноруйте немаркі забарвлення.

Камінь дня: карнеол (робить мову впевненою і гучною).