Астрологічний прогноз на 14 вересня. Дотримуйтесь своєї інтуїції

Вівторок, 14 вересня 2010, 09:00
6-й/7-й місячний день (розпочнеться о 14:22). «Завершення». Місяць у Стрільці. Відповідний день для реалізації ідей, що виникли напередодні. Головне – проявити організованість.
гороскоп

У першій половині дня у багатьох людей прорізається дар передбачення, розвивається інтуїція. Вам може відкритися те, чого раніше недооцінювали або не розуміли.

Корисні спілкування, обмін думками, оскільки ваш співрозмовник сприймає не те, що ви сказали, а саме те, що ви мали на увазі. Один з кращих днів для публічних виступів.

Можливо розширення контактів, добре йде громадська та наукова діяльність.

Цей день кращий для таких справ, які можна швидко закінчити. Краще всього уникати того, що здатне затягнутися. Він принесе успіх там, де дотримується справедливість.

У другій половині дня вся навколишня природа, весь світ дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково зронене. Будьте обережніше з виразом думок: все, що скажете, може втілити в життя.

Особливо небезпечно в цей день брехати. Це дуже скоро буде розкрито.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей – як близьких родичів, так і нових знайомих.

Найбільш вразливі органи сьомого місячного дня – горло і грудна клітина. Кращим профілактичним засобом буде виконання різних дихальних вправ.

Також багато астрологічних школ радять утриматися від видалення зубів.

Рекомендований астрологами колір одягу: чим строкаті, тим краще. Особливу перевагу золотистої та світло-бузкової гамі.

Камінь дня – цитрин (захищає від негативних впливів).