Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 вересня. Піддаємося творчим поривам

Четвер, 16 вересня 2010, 08:58
Поступово відновлюється звичний ритм життя, можна спробувати проаналізувати свої вчинки, зорієнтуватися в ситуації і визначитися з планами на найближче майбутнє.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День пройде без тривог, хвилювань і серйозних проблем. Звичайно, уникнути непорозумінь навряд чи вдасться, але Овни налаштовані позитивно, вірять у свої сили, а тому у них на шляху навряд чи виникнуть непереборні перепони. Не радує ясністю фінансова картина, однак труднощі – справа тимчасова, розумною економії буде цілком достатньо. Прекрасний день для романтичної подорожі з коханою людиною. Тих, хто вирушає в поїздку на самоті, можуть очікувати приємні знайомства. Розбіжності з родичами можуть стосуватися ваших захоплень. Будьте готові піти на невеликі поступки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День не надто багатообіцяючий, напружений і суперечливий. Бажано займатися нескладними домашніми справами, вирішувати прості завдання, а всі вимагають сил і уваги проекти відкласти на кілька днів. Фінансова картина нестабільна, непередбачені витрати очікують тих, хто вирушає в довгі поїздки. Вірогідні проблеми в спілкуванні: не дивлячись на те, що ви налаштовані дружелюбно і доброзичливо, знайти спільну мову з оточуючими вдається не завжди. Близькі люди не надто поблажливі до ваших слабкостям, особливо важко порозумітися зі старшими родичами – вони не втомлюються нагадувати про давні помилки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Це вдалий і цікавий день, події якого Близнюків і розважать, і порадують. Представникам знаку вдається плисти за течією, але при цьому потрапляти саме туди, куди вони прагнули. Дуже багато дається легко, і цим можна і потрібно користуватися. Ніхто краще за вас не впоратися з вирішенням складних завдань, не подолає раптово виниклих перешкод. Близькі не оспорюють ваших рішень і охоче погоджуються з пропозиціями. На жаль, можливі проблеми зі здоров'ям: життєвий потенціал знижений. На противагу цьому настрій буде стабільним.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки блискуче вирішують питання, що стосуються фінансів, інвестицій і покупок. Особливо вдалі придбання, які робляться разом з членами сім'ї. Крім того, день підходить для відряджень і розважальних поїздок. Професійні успіхи будуть досить скромними, зате ділові переговори принесуть очікувані плоди. Намагайтеся не випробовувати терпіння коханої людини, не давати своїй половинці приводів для ревнощів. День гарний для будь-яких занять, що дозволяють навчитися чомусь новому; непоганий результат принесе також відвідування салону краси.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Варто зосередитися на особистому житті: день як не можна краще підходить для романтичних побачень, зустрічей з друзями, сімейних свят та урочистостей. Настрій ваше вельми мінливе; не варто вдаватися до похмурим думкам – близькі люди допоможуть вам справитися з меланхолією і знову поглянути на життя оптимістично. Фінансові проблеми здаються важковирішуваними, і ситуація лише погіршиться, якщо ви спробуєте поліпшити своє матеріальне становище за допомогою сумнівних оборудок. Постарайтеся скоротити необов'язкові витрати, у тому числі – пов'язані з поїздками і розвагами.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Природний хід подій цілком влаштує Дів, представникам даного знаку не доведеться докорінно змінювати свою поведінку або вдаватися до хитрим тактикам, щоб домогтися бажаного. День підходить для укладання угод і великих покупок, фінансова ситуація обіцяє бути цілком сприятливою. Життєвий тонус на висоті, справи вас не втомлять, а активний відпочинок на природі буде тільки сприяти покращенню настрою. Дуже вдалий день з точки зору романтичних відносин, спілкування з коханою людиною. Розбіжності в сім'ї вдасться подолати завдяки поступливості і здоровому глузду.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Успіх очікує готових присвятити цей день важливих справ та вирішення складних проблем. Працюючи ви отримуєте шанс залишити недоброзичливців і конкурентів далеко позаду, досягти певних висот. Однак на допомогу не розраховуйте: домагатися бажаного доведеться власними силами. Втім, це вас не злякає – життєвий тонус високий, будь-які перешкоди можна подолати. Можливі зустрічі з давніми знайомими, людьми, близькими вам по духу. Романтичні відносини стають більш глибокими і емоційними. Самотні Терези задумаються про відновлення старих зв'язків, однак поспішати не варто – це буде помилкою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Зірки радять не поспішати: день як не можна краще підходить для прийняття зважених рішень, вчинення добре обдуманих вчинків. Ймовірно укладення довгострокових угод і контрактів, а також вдале завершення проектів, над якими ви працювали кілька тижнів поспіль. Ділові стосунки гармонійні і стабільні, можна не побоюватися неприємних сюрпризів. В особистій сфері ситуація складається також вельми сприятлива, особливо пощастить юним закоханим: їх очікує день, повний романтики. Добре складуться поїздки. Від стомлюючого фізичної праці краще відмовитися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Події дня дадуть приводи для радості. Не виключені приємні несподіванки, привабливі пропозиції, які виходять від людей, з якими приємно мати справу. Можлива поява можливостей для кар'єрного зростання або зміни роботи, причому ви зможете прийняти важливі рішення спокійно, без суєти і поспіху. Все, чим ви займаєтеся в цей день, сприяє зростанню вашого добробуту, поліпшення якості життя. Спокійні і гармонійні стосунки в родині, малоймовірні розбіжності та суперечки з тими, хто вам доріг. Прислухайтеся до пропозицій і ідей коханої людини – вони виявляться вельми цікавими.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не поспішайте приймати пропозиції, що поступають, які можуть стосуватися як роботи, так і особистого життя – велика ймовірність, що реальний результат подій не буде відповідати вашим очікуванням. Цей день підходить для простих, різноманітних і неутомітельних занять, а от необхідність довго займатися одним і тим же ділом буде наганяти тугу. Вірогідні проблеми у відносинах з керівництвом, не всі ваші творчі пориви будуть зрозумілі правильно. Можливі розбіжності в сім'ї; уникнути їх вдасться тим, хто знайде спосіб внести щось нове і незвичайне в звичну картину буднів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вдалий день, пов'язаний зі значними успіхами в найбільш важливих для вас областях. Не всі Водолії зможуть досягти поставлених цілей саме сьогодні, але навряд чи знайдуться представники цього знаку, які стануть заперечувати, що певний прогрес має місце. З'являються джерела додаткового заробітку, можливі оригінальні рішення, які дозволять скоротити або оптимізувати витрати. Відносини з членами сім'ї довірчих і повні тепла, сьогодні ви можете ділитися своїми проблемами і тривогами, не побоюючись негативної реакції.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Велико прагнення відкласти будь-які справи, пославшись на втому і нездужання, звести до мінімуму будь-які прояви активності. Однак повна бездіяльність не для вас – воно може призвести до значного погіршення настрою. Тому постарайтеся все ж таки налаштувати себе на більш діяльний лад і знайти заняття, які доставлять деякий задоволення. До їх числа можуть ставитися дружні зустрічі, шопінг в хорошій компанії. Ймовірно поліпшення матеріального становища, отримання подарунків. Пам'ятайте, що творчий підхід до життя сприяє зростанню енергетичного тонусу, і не противитись своїм поривам.