Астрологічний прогноз на 20 вересня. Закликаємо позитивні зміни

Понеділок, 20 вересня 2010, 09:00
12-й/13-й місячний день (розпочнеться о 17:37). «Здійснення». Місяць у Водолії, Рибах (з 23.14). На думку зірок, у цей день здійснюються заповітні мрії, а плани набувають реальних обрисів.
гороскоп

У дні Водолія нам хочеться внутрішньої свободи і розкутості. Емоції оживають, починають проявлятися відкрито і вільно.

Хочеться чогось нового, ми легко здійснюємо несподівані вчинки, від деяких людей можна чекати всіляких примх. Головне в ці дні – не віддатися анархії, не епатувати відверто оточуючих, намагаючись самоствердитися у власних очах і бажаючи продемонструвати всім свою свободу і незалежність.

Сьогодні особливо сильно хочеться з ким-небудь поспілкуватися. Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі.

У ці дні можливі несподівані зміни, які людина сама до себе закликає. Люди відчувають себе вільними і не бажають себе пов'язувати, не прагнуть давати обіцянок, укладати союзи.

Добре вдаються реформи, всілякі експерименти, можна братися за самі ризиковані проекти. Успішно впроваджуються несподівані ідеї та нововведення.

Для цього лише необхідно знайти точки дотику з навколишнім вас світом. Проявляйте милосердя і співчуття. Енергетика дня має у своєму розпорядженні робити добро ближнім.

Для зміцнення здоров'я та краси доцільно дотримуватися дієти, яка стимулює видільні функції організму. Постарайтеся обмежити вживання лікарських препаратів та алкоголю.

Шкіра в цей період добре утримує вологу, тому добре подіють косметичні засоби з екстрактом алое, ехінацеї, морськими компонентами.

В одязі переважні неяскраві, розмиті кольори, особливо сріблясто-синя гама. Відмовтеся від жовтого та помаранчевого.

Камінь дня – корал: червоний для чоловіків, рожевий для жінок (береже від лихого ока).