Астрологічний прогноз на 19 вересня. Наводимо будинок в порядок

Неділя, 19 вересня 2010, 09:00
11-й/12-й місячний день (почнеться о 17:19). «Аналіз». Місяць у Водолії. День дає можливість поринути з головою у домашні справи, оскільки атмосфера дня не буде розташовувати до вирішення важливих робочих питань.
гороскоп

Енергетично це найпотужніший з усіх місячних днів. Будь-яку справу, розпочату сьогодні, потрібно відразу, в цей же день, доводити до кінця. Це цікавий, творчий період, проте необхідно контролювати свої емоції і вчинки.

У такий день добре побути вдома, зайнятися врегулюванням сімейних відносин, більше часу приділити кожному їх членів сім'ї, особливо якщо раніше цього ніяк не вдавалося зробити.

До сьогоднішнього дня має сенс приурочити ті справи, які пов'язані з відстоюванням ваших інтересів.

Ближче до вечора, коли настане 12-й місячний день, людей потягне на демонстрацію своїх талантів, посилиться бажання показати себе у всій своїй красі. Зросте потреба в компліментах, які в цей час будуть звучати якось по-особливому приємно.

Тому завершити день краще всього в компанії друзів, на вечірці або інших розважальних заходах.

При проходженні Місяця по знаку Водолія стає вразливою нервова система, а також вени в області щиколоток та ступні ніг. Використовуйте цей період для профілактики плоскостопості та варикозного розширення вен: зробіть масаж області кісточок, походіть босоніж по нерівній поверхні.

Астрологи рекомендують вибирати одяг пастельних, заспокійливих тонів. Відмовтеся від яскравих забарвлень, від поєднання червоного з зеленим.

Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).