Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 вересня. День дипломатії

Вівторок, 21 вересня 2010, 08:59
Натякайте, ухиляйтеся, лавіруюйте. Для тих, хто від природи відрізняється щирістю і прямотою, день може стати серйозним випробуванням. З іншого боку, набутий досвід буде дуже корисний.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вірогідні значні витрати, невдалі покупки. Деяким представникам знака доведеться відмовитися від раніше складених планів, необхідність економити змусить забути про багатьох бажаннях. В іншому ж день обіцяє бути приємним. З'являється шанс вирішити кілька давніх проблем, зробити життя своєї сім'ї більш насиченою, порадувати кохану людину. Вашу увагу будуть залучати речі незвичайні, сильним буде спокуса зробити щось видатні своїми руками. Можна починати ремонт, робити перестановку або отримувати корисні навички.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці виступають в ролі порадників, наставників, помічників і потішителів. Недолік спілкування представникам даного знаку не загрожує, а от надлишок його цілком імовірний. У вашій підтримці потребують навіть люди, від яких ви б вважали за краще триматися подалі, а відмовити їм, в силу об'єктивних причин, не вдасться. Можливе отримання приємних новин від далеких родичів або друзів, що живуть в інших містах, не виключені зміни на краще в сім'ї. Кохана людина буде радий отримати від вас рада, але навряд чи йому буде.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже важливо берегти себе: існує ймовірність нездужань, застуди, загострення хронічних захворювань. Особливо обережні повинні бути ті, хто робить у цей день довгі поїздки, подорожує по невивченим маршрутами. Ще одна сфера життя, яка сьогодні знаходиться під впливом негативних тенденцій – фінанси. Утримайтеся від необдуманих витрат і не дозволяйте іншим людям розпоряджатися вашими грошима. В іншому ж день цілком сприятливий. Велика ймовірність професійних успіхів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Непросто знайти спільну мову з людьми, від яких ви знаходитесь у фінансовій або емоційної залежності. Що ж, прийшов час задуматися про справжню природу відносин. Чи хочете ви, як і раніше жити у світі фантазій і ілюзій, або вже готові зробити крок назустріч реальності? У будь-якому випадку, пам'ятайте: день підходить для прийняття важливого рішення, в подальшому ви зможете просто дотримуватися його. Приємна атмосфера в сім'ї – ваша заслуга: ви охоче балуєте близьких, дбаєте про те, щоб життя їх було легкою і приємною.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Потрібно сконцентруватися на питаннях кар'єри, оскільки сьогодні вам доведеться долати неабиякі труднощі на шляху до мети. Хороші результати принесуть переговори з керівництвом або партнерами, впливовими персонами. Можливі грошові надходження. У всьому, що стосується витрат, прислухатися потрібно не тільки до своєї інтуїції, але й до думки фахівців. Досить складний день з точки зору романтичних відносин. Знайти спільну мову з коханим важко, ваш обранець зосереджений на власних інтересах і цілях.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День не дуже вдалий, проте Діви знайдуть спосіб офарбити його у приємні тони. Але не розраховуйте на легкі успіхи і перемоги – для досягнення поставлених цілей доведеться докласти зусилля, а швидко знайти добровільних і безкорисливих помічників навряд чи вдасться. Можливі конфлікти з впливовими людьми, не всі ваші ідеї будуть зустрінуті доброзичливо. В особистих відносинах серйозних труднощів не виникне: дана галузь знаходиться під впливом позитивних тенденцій. Можливі нові знайомства і приємні зустрічі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У цей день Терезам вдається багато чого, але неодмінною умовою успіху є розрахунок на власні сили – там, хто чекає допомоги з боку, доведеться важко. Перед багатьма представниками знака відкриються нові можливості, але скористатися ними зможуть тільки ті, хто готовий працювати, не покладаючи рук. Нові знайомства небажані, сьогодні вам важко скласти вірне враження про людей, та й себе показати з потрібною сторони не завжди можливо. Знижено життєвий тонус, можливо перевтома; скоротіть фізичні навантаження.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вплив позитивних тенденцій дуже сильно, і ви неодмінно оціните це, якщо не станете витрачати всі свої сили на те, щоб пливти проти течії. Покладіться на долю – вона готова піднести вам чимало приємних подарунків, потрібно лише прихильно прийняти їх. Важливі для вас відносини налагодяться, з подолані за останній час труднощів ви отримаєте корисні уроки. Висока ймовірність нових знайомств і романтичних захоплень, ви виробляєте надзвичайно сприятливе враження на представників протилежної статі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці сьогодні відчувають зниження життєвого потенціалу: може різко змінюватися настрій, не виключені і нездужання. На роботі ситуація складається дуже непроста, від вас потрібні воістину титанічні зусилля – чи варто дивуватися тому, що до кінця дня ви будете відчувати не радість від досягнутих результатів, а лише колосальну втому. На жаль, на підтримку близьких людей у цей непростий день розраховувати не можна. Ні друзі, ні родичі, ні кохана людина не збираються проявляти поблажливість до ваших слабкостей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не приймайте поспішних рішень, навіть якщо мова йде про речі, на ваш погляд, малозначних. Дрібні помилки, допущені в цей день, можуть мати серйозні наслідки. Будь-яке спілкування пов'язане з труднощами, подвійно складно доведеться тим, хто сподівався в цей день знайти нових союзників і помічників. Не варто розраховувати на безумовну підтримку коханої людини, сьогодні ви почуєте на свою адресу швидше критику, ніж похвалу. Серйозної загрози стабільним романтичним відносинам немає, але вам слід утриматися від необачних вчинків.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Важкий день. Доведеться докласти неабиякі зусилля для вирішення навіть найпростіших завдань. Складні і важливі справи краще відкласти, оскільки ймовірність помилок вельми висока. На щастя, у вашому оточенні знайдуться люди, які допоможуть прийняти вірне рішення, утримають від необачних вчинків, дадуть добру пораду. Ви настроєні дуже критично щодо родичам і часом провокуєте сварки; постарайтеся утриматися від образливих висловів: конфлікти нікому не підуть на користь. Фінансова ситуація сприятлива.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День видасться нецікавим: значних подій не відбудеться, а справи, якими вам хотілося б зайнятися, доведеться відкласти. Деякі Риби можуть навіть захворіти від нудьги, якщо вчасно не подумають про те, чому ж, власне, можна прикрасити цей день. Пам'ятайте, що в організації розваг важливо не перестаратися; це стосується і активного відпочинку, і спілкування з друзями, і відвідування розважальних заходів. Висока ймовірність витрат, які завдадуть значного удару по вашому бюджету. Постарайтеся купувати корисні речі.