Астрологічний прогноз на 25 серпня. Налаштовуємося на хвилю натхнення

Четвер, 23 вересня 2010, 09:00
15-й/16-й місячний день (розпочнеться о 18:25). «Народження». Місяць у Рибах, Овні. День принесе політ думки та натхнення. Однак якщо потрібен точний, передбачуваний результат, то цей період вам не підходить.
гороскоп

Повний місяць – пора переходу від накопичення сил до активної їх витраті. І в саме повний місяць нерозтрачена енергія розриває нас на частини, стає некерованою.

Контроль за поведінкою в цей день надзвичайно ослаблений, тоді як інстинкти б'ють через край.

Тому зараз дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності.

Такий крутий поворот подій висуває підвищені вимоги до організму людини.

Допоможіть собі в ці дні: прагніть налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушиться, відкладіть всі справи, які потребують нервових витрат, напруги, посидьте на дієті.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні.

Крім того, не рекомендується вживати гостру і важку їжу, споживайте побільше свіжих овочів і фруктів і по можливості відмовтеся від сидячої роботи.

Краще в ці дні (плюс-мінус один день від точного повного місяця) утриматися від статевих контактів, інакше через виснаження буде потрібно довге відновлення сил.

Колір дня: блакитний, світло-синій, золотий.

Камінь дня – моріон (захищає від магії).