Астрологічний прогноз на 26 вересня. Дивимося в оточуючих, як у дзеркало

Неділя, 26 вересня 2010, 09:10
18-й/19-й місячний день (розпочнеться о 19:26). «Аналіз». Місяць у Тельці. Намагайтеся зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих.
гороскоп

У цю місячну добу навколишня дійсність буде, як дзеркало, демонструвати нашу справжню сутність.

Все, що скажуть про вас у цей день неприємного, – на жаль, правда. Тому не ображайтеся, а задумайтеся як позбутися від недоліків. Якщо скажуть приємне – порадійте: це теж чиста правда.

Напруга попередніх днів, пов'язане з проходженням Місяцем знака Овна, спадає. У дні Тельця люди відчувають себе спокійно, надійно, спокійно. Грунт більше не йде з-під ніг, думки вже не скачуть в голові як божевільні, та й реакція сповільнюється.

У дні Тельця ми всі трошки тугодуми. До того ж тепер нас важко зрушити з місця, з'являється деяка схильність до упертості. Ми стаємо мирними, повільними і трохи флегматичними.

У ці дні добре займатися домашніми справами, вирішувати буденні життєві проблеми – закуповувати продукти, робити дрібний ремонт у квартирі, а робочий час присвятити рутинним поточних справ.

Так як реакція в ці дні стає уповільнена, то варто відмовитися від оформлення документів і будь-яких інших справ, що вимагають підвищеної концентрації уваги. Шопінг в ці дні процвітає і впливає на жіночу психіку терапевтично.

До речі, в 18-й місячний день, навіть якщо їсте більше, ніж в інший час, то не додаєте так швидко у вазі. А обмежуючи себе в їжі при спадному Місяці, можна скинути у вазі в два рази більше і зробити це в більш короткий термін, ніж при зростаючому.

Колір дня – зелений. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), опал (розвиває дар пророцтва).