Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 жовтня. День чітких відповідей

П'ятниця, 1 жовтня 2010, 08:57
Перший день жовтня зажадає чітких відповідей на конкретно поставлені питання. Тим же, хто не визначився з бажаннями та цілями, буде складно зробити правильний вибір.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам легко йти вперед – їх цілеспрямованість і впевненість у своїх силах сьогодні дуже до речі. Ви не витрачаєте часу на сумніви і роздуми і швидко домагаєтеся свого. Головне – дотримуватися обраної лінії. Уважно вислухайте порадників, але рішення приймайте самостійно: чужий досвід вас сьогодні чи виручить. Тримати емоції під контролем досить важко, і в особистому житті прояви вашого яскравого темпераменту можуть мати не самі приємні наслідки. Намагайтеся вести себе стримано, і не поспішайте висловлювати кожну думку, яка приходить вам в голову.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельців виручає їх природна наполегливість: саме завдяки їй представники знаків не упускають сприятливі моменти і досягають успіхів. Труднощі не виключені, але подолати їх вдасться порівняно швидко. Непоганий день для співпраці, але лише в тому випадку, якщо ви будете грати в ньому головну роль. Деяка напруженість присутній у відносинах з людьми старшого віку: вам хотілося б, щоб вони більше рахувалися з вашою думкою, а домогтися цього не вдається. Зате з дітьми ви відмінно ладите. Для часто сваряться пар цей день ознаменується значним поліпшенням відносин.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається не кращим чином: бажання суперечливі, а наміри – не ясні. Серйозні проблеми з самодисципліною заважають домогтися скільки-небудь значних успіхів у роботі, вже дуже хочеться відкласти всі справи і полінуватися. Але колеги, керівництво і ділові партнери навряд чи схвалять такі плани. Взагалі, ваші ідеї, що стосуються роботи, сьогодні навряд чи будуть сприйняті правильно. Трохи краща ситуація в особистому житті: близькі вас підтримують у багатьох починаннях. Але є небезпека зробити необачний вчинок, який негативно позначиться на розвитку романтичних відносин.

Рак (22 червня – 23 липня)
Найдіяльнішим Ракам пощастить неодмінно, та й інші, швидше за все, будуть задоволені підсумками дня. Потрудитися доведеться, але результат того вартий, так що не шкодуйте сил. Сприятливий день для ділових поїздок, проведення переговорів. Можна приймати остаточні рішення в галузі співробітництва – інтуїція вас не підведе. Відповідний день для спілкування з людьми, які вам цікаві й дороги. Сьогодні можна подолати труднощі у відносинах, згладити гострі кути. Особливо легко вдається знаходити вірний тон молодим і закоханим Ракам.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День не самий багатообіцяючий і цікавий. Уникнути серйозних труднощів допоможе розбірливість у знайомствах і стриманість у спілкуванні. Не вірте всьому, що чуєте, не поспішайте керуватися почутими порадами. Ви повинні бути обережні і завбачливі, якщо не хочете опинитися жертвою власної довірливості. Непоганим буде день для Львів, чиї романтичні відносини перевірені часом. А ось у нещодавно сформованих парах можуть виникнути проблеми: представники знаку і власним почуттям не довіряють, і в партнері сумніваються.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже сприятливий день, пов'язаний з реалізацією багатьох давніх ідей і планів. Діви зможуть втілити в життя наміри, що стосуються кар'єри, бізнесу і фінансів. Дещо гірше йдуть справи з творчими ідеями, зате не виникає проблем з виконанням повсякденних обов'язків і проведенням переговорів. Корисно і приємно проводити час з близькими людьми, краще – на свіжому повітрі. Фізична активність сприяє бадьорості, а невеликі покупки піднімають настрій. Порадує зустріч з давнім знайомим.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
На жаль, цей день не принесе ні новин, які допомогли б вам прийняти важливе рішення, ні гарних порад. Доведеться брати на себе серйозну відповідальність, хоча ви вважали за краще б цього уникнути. Можна покладатися на інтуїцію, але тільки в другорядних питаннях; в інших же випадках керуйтеся логікою. Ваш емоційний стан нестабільно, протягом дня настрій може серйозно змінюватися з незрозумілих причин. Це не кращим чином позначається на відносинах з близькими: їм важко зрозуміти вас.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде непоганим, якщо ви знайдете новий спосіб вирішення старих проблем. Зараз потрібно дати волю фантазії і проявити винахідливість. У мінливих обставин ви орієнтуєтеся швидко, що значно полегшує життя вам і вашим союзникам. В особистих відносинах будьте послідовні – дорогі вам люди це оцінять. Не поспішайте змінювати плани, що стосуються сім'ї і друзів, навіть якщо здається, що обставини складаються не найсприятливішим чином: у вас все вийде, потрібно лише небагато завзятості.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Цей день для вас хороший: можна діяти швидко, втілювати ухвалені рішення в життя, залучати під свої знамена нових союзників. Ви дуже привабливі і настільки ж переконливі – це допоможе на переговорах. Бажано призначати найбільш важливі зустрічі на першу половину дня. Вечір ідеальний для романтичного побачення, любовного зізнання, ніжного спілкування з дорогою людиною. Нові знайомства не виключені; характер вони носять переважно поверхневий, але приємний. Можливі вдалі покупки, особливо якщо мова йде про одяг.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не самий сприятливий день. Доводиться визнати, що план, який ви старанно складали і ретельно продумували, втілити в життя поки що неможливо. Зате є шанс зайнятися чимось абсолютно новим, цікавим і захоплюючим, справедливість, для цього потрібно небагато сміливості і рішучості. Ці ж якості стануть в нагоді і в особистих відносинах: завдяки їм старі проблеми вирішуються швидко, а нові не з'являються. Хороший день для поїздок, екскурсій, заміського відпочинку. Одягайтеся по погоді: можливі застуди.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водоліям доведеться досить важко: діяти потрібно швидко, а інформації мало, та й ентузіазму могло бути більше. Збирайтеся з силами – якщо пропустіть сприятливий момент зараз, доведеться довго надолужувати. Можливі вдалі переговори, але знайти вірний тон вийде не відразу, знадобляться терпіння і стриманість. Близькі підтримують вас словами, але ви воліли б реальну допомогу. В результаті накопичується невдоволення, яке може вилитися в самий невідповідний момент і не в самій приємній формі.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риб виручає колосальна інтуїція – сьогодні вона дуже гостра і допомагає приймати вірні рішення. Довіряйте собі, і все складеться якнайкраще. Можна вирішувати професійні і фінансові питання, робити значні інвестиції і покупки. У представників творчих професій з'являться цікаві ідеї. Відносини з оточуючими гармонійні, вас добре розуміють, вам йдуть назустріч. Не скупіться на прояви подяки, добрі слова, турботу – чим їх буде більше, тим краще складеться день. Увечері варто побувати в театрі чи на концерті класичної музики.