Астрологічний прогноз на 3 жовтня. Насолоджуємося життям

Неділя, 3 жовтня 2010, 09:00
25-й місячний день (розпочнеться на 0.59). «Аналіз». Місяць у Леві. Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.
гороскоп

Сьогодні добре займатися справами неквапливо, планомірно. Це час підвищеної сприйнятливості до краси природи.

Хороший день для міцних любовних і партнерських зв'язків, сімейного і дружнього взаєморозуміння, поваги, турботливого і доброзичливого ставлення між людьми.

Прекрасний період для вечірок, посиденьок з близькими. Не рекомендується занадто замикатися, зациклюватися на своїх емоціях, впадати в меланхолію.

Бажано ошатно одягнутися, привести себе в порядок і відправитися куди-небудь, де багато народу і панує святкова атмосфера: у театр, на концерт, в гості. У ці дні люди надають особливо велику увагу зовнішності: те, як ви виглядаєте, буде неодмінно помічено. А тому не підкачайте, якщо хочете справити сприятливе враження.

Сьогодні можна дозволити собі практично будь-яке меню, тільки обійдіться без екзотики – шлунок чутливий до гострих спецій та приправ. А м'ясо замініть нежирною рибою чи птахом.

У медичному відношенні доба пов'язана з раковинами вух, а порушення рекомендацій дня призводять до отиту та інших хвороб вух. А ще бережіть горло і уникайте переохолодження.

В одязі переважні поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня – лазурит (приносить радість і щастя).