Астрологічний прогноз на 2 жовтня. Включаємо приховані резерви

Субота, 2 жовтня 2010, 09:00
24-й місячний день. «Упорядкування». Місяць у Раку, Левові (з 21.20). Енергія цієї місячної доби сприяє включенню прихованих резервів і дозволить вести більш продуктивну діяльність.
гороскоп

Сьогодні прокидаються сили природи, що сприяють творенню. На людину може зійти одкровення чи просто може прийти важлива інформація.

Величезної сили енергетика цього дня вимагає обов'язкової реалізації. Необхідне велике фізичне навантаження, можна зайнятися активною творчою роботою.

Апатія, безвихідність, проявлені в цей день, є як ознакою неповаги до сил природи, так і ознакою невміння ними розпорядитися.

День сприятливий для пробудження і перетворення сексуальної енергії, один з кращих днів для зачаття, однак не можна зловживати сексуальними практиками.

Під впливом Місяця в Раку можливі внутрішній неспокій, коливання апетиту. Ні в якому разі не шукайте втіхи в їжі, так як наслідки кулінарних надмірностей можуть позначитися на всій системі травлення.

Цей день треба активно використовувати для зміцнення власного здоров'я, підвищення духовного рівня.

У цю місячну добу можна проводити як активні тренування з великою кількістю різних вправ, що включають спільну роботу всіх груп м'язів, так і медитативні вправи, наприклад, йогу. Все залежить від вас, наскільки добре ви себе відчуваєте.

У двадцять четверту місячну добу рідко трапляються які-небудь проблеми зі здоров'ям, а якщо і трапляються, то вони, як правило, незначні і скороминучі.

Шкідливі фактори для вашого організму в цей день – куріння та алкоголь.

Колір дня – білий, золотисто-жовтий, оранжевий, темно-червоний. Уникайте відтінків сірого та блакитного.

Камінь дня – повітряний обсидіан (сприяє ясновидінню), цитрин (приносить удачу в ризикованих справах).