Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 жовтня. В очікуванні позитивних змін

Вівторок, 5 жовтня 2010, 08:58
День пов'язаний з ослабленням впливу негативних тенденцій, все потроху стає кращим – і ситуація в професійній сфері, і стан особистих справ, і самопочуття. Але зміни відбуваються дуже повільно, тому потрібно набратися терпіння.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Непоганий день у всьому, крім роботи. Ви повні сил та енергії, не відчуваєте браку нових ідеях, сповнені ентузіазму – але змінюєтеся до невпізнання, як тільки справа доходить до виконання професійних обов'язків. Успіх у справах очікує лише тих, чия робота пов'язана зі спілкуванням, творчістю, участю у світському житті. Сильно вплив позитивних тенденцій на сферу особистих відносин. Цим можуть скористатися ті, хто прагне змін в даній області – проявивши ініціативу, ви переконаєтеся, що здатні домогтися всього, чого забажаєте. Романтичні переживання будуть такими ж сильними, як і приємними. Ви не випробуєте недоліку в компліментах і гріють душу зізнаннях.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Проявіть трохи терпіння, і ви зрозумієте, що доля підготувала для вас щедрі подарунки. Тими можливостями, які відкриваються сьогодні, просто не можна не скористатися: удача не тільки сама йде до рук, але і буквально переслідує тих, хто не намагається утримати її. Успіх імовірний в будь-яких справах, дадуть очікуваний результат нові починання, докладені зусилля не пропадуть дарма. Прекрасний день для зустрічі зі старими друзями, можливо відновлення колись перерваних відносин, відродження уподобань. Ви більше звичайного схильні до романтики, чим немало здивуєте кохану людину. Можливі приємні сюрпризи від членів сім'ї.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Професійні справи складаються не кращим чином, доведеться брати на себе відповідальність, яку ви воліли б перекласти на чужі плечі. Від вас чекають ідей, які дозволять вирішити всі проблеми разом, геніальних, але простих у виконанні планів, незвичайних пропозицій. Не поспішайте визнаватися у власному безсиллі – незабаром ви зрозумієте, що здатні на дуже і дуже багато чого. Покращаться відносини з коханою людиною, є шанс вирішити багато проблем, уникнути їх повторення в майбутньому. Родичі та друзі проявлять максимум уваги і запопадливості, а ви напевно знайдете спосіб підняти їм настрій. Можлива поява нових знайомих, які не зможуть чинити опір вашій чарівності.

Рак (22 червня – 23 липня)
Непростий день, що вимагає відмови від звичної лінії поведінки. Якщо хочете домогтися успіху, будьте наполегливі, навіть агресивні – ті, хто не може захистити власні інтереси, ризикують стати жертвою безжальних недоброзичливців. Шанс отримати підтримку впливових людей є, але лише після того, як ви самі докладете зусиль для досягнення мети. Непогані фінансові перспективи, можливе повернення старих боргів або отримання невеликого подарунка. Не будьте легковажні, не намагайтеся заховати свої проблеми і тривоги за жартами і показним оптимізмом. Ставтеся серйозно до своїх і чужих проблем, подумайте двічі, перш ніж давати поради або слідувати отриманих рекомендацій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Незважаючи на те, що не всіх поставлених цілей ви досягнете легко, цей день не назвеш поганим. Навпаки, обставини складаються досить сприятливим для вас спосіб, а старі і нові ділові зв'язки дозволять повною мірою скористатися впливом позитивних тенденцій. Ймовірно благополучне вирішення питань, що стосуються фінансів, можлива поява нових джерел доходу. Налагоджуються відносини між закоханими, всі існуючі проблеми піддаються вирішенню. Сімейні Леви наведуть порядок у домашніх справах. Висока потреба в спілкуванні, тому можливі нові знайомства, ініціатором яких виступите ви, зустрічі старих друзів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Консерватизм, вірність традиціям і вміння не приймати рішень в поспіху послужать вам хорошу службу. Нікому не вдасться вивести вас з рівноваги, хоча бажаючі зробити це знайдуться. Ви зможете протистояти як недоброзичливцям, що виношують підступні плани, так і людям, які шкодять вам мимоволі, через недогляд або в силу шкідливого впливу з боку. Терпіння виявиться надзвичайно корисною чеснотою, завдяки якій ви зможете не витрачати сили даремно, а дочекатися слушного моменту для реалізації своїх планів. Сфера особистих відносин відрізняється стабільністю, ваші очікування не будуть обмануті. Серйозні зміни малоймовірні, але можна вжити заходів для поліпшення ситуації.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Всерйоз турбують особисті проблеми, але за іронією долі чим більше уваги приділяється цій сфері життя, тим складнішою стає ситуація в ній. Закоханим представникам знака зірки радять зосередитися на власних справах, а не займатися аналізом вчинків і висловлювань «половинки» – сьогодні, всупереч звичаю, Ваги схильні все ускладнювати і заплутувати. У роботі й творчої діяльності успіхи будуть вельми значними, якщо за будь-яку справу братися з душею. Якщо відчуваєте, що трудовий ентузіазм і ділова активність сьогодні вам не притаманні, просто відпочиньте: працюючи як-небудь, ви навряд чи отримаєте гідні результати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Події цього дня змусять вас переглянути свій бюджет, задуматися про структуру витрат. Доведеться відмовитися від сформованих звичок і дорогих захоплень, щоб зробити корисні покупки або надати матеріальну допомогу комусь зі знайомих. Професійні перспективи непогані. Незважаючи на невисокий життєвий потенціал і мінливий настрій, ви справляєтеся зі своїми обов'язками, зберігаєте холоднокровність навіть на складних ділових переговорах, приймаєте вірні рішення. Дуже важливо вчасно відновити сили, подумайте про те, чи можливо організувати поїздку за місто, або скористайтеся можливістю спокійно відпочити вдома, у колі близьких.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Успіх у роботі можливий, але навряд чи ви залишитеся задоволені результатами цього дня. Занадто високі вимоги до себе і оточуючих не сприяють ні душевної рівноваги, ні приємного спілкування; конфлікти загострюються тим швидше, чим більш високі цілі ви ставите. Варто зробити паузу, скорегувати свої плани – дуже важливо брати до уваги обставини, що склалися, тверезо оцінювати свої можливості. День гарний для спілкування з близькими, сімейного відпочинку, дозвілля в колі друзів. Ви не втрачаєте здатності радіти, навіть якщо не все складається так, як очікувалося. Романтичні відносини розвиваються неспішно, ви не схильні проявляти ініціативу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не беріть на себе зайвих зобов'язань, не затівайте складних справ, не поспішайте на допомогу тим, хто в змозі розібратися з своїми проблемами самостійно – відпочивайте. Це день, коли себе можна і потрібно балувати в міру сил і можливостей, проявляючи неабияку винахідливість. Багатьом захочеться змінити раніше складені плани заради того, щоб провести час з близькими людьми, спокійно обговорити події останнього часу, прийняти важливі рішення. Ви не схильні до легковажності навіть у дрібницях, а тому можете робити на нових знайомих враження людини повільного, педантичного та понад міру обережного. Життєвий потенціал дещо знижений, слід поберегти своє здоров'я.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не краща ситуація складається у сфері особистих відносин, ви схильні недооцінювати існуючі проблеми. Розбіжності, які зараз здаються вам несуттєвими, можуть призвести до появи серйозних проблем. Кохана людина може серйозно образитися на вчинки або вислови, які вам будуть здаватися цілком природними. Скористайтеся можливістю побачитися зі старими друзями, відвідати тих, хто живе далеко. У сфері професійних інтересів ситуація залишається стабільною, ваші плани можуть бути реалізовані завдяки підтримці керівництва і впливових людей. Грошові надходження будуть скромними, проте незабаром вас чекає дійсно щедру винагороду за виконану в цей день роботу.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можливі ускладнення у відносинах з родичами, доведеться витратити чимало часу на з'ясування відносин і обговорення проблем, які ви давно вважаєте вирішеними. Є шанс повернути ситуацію в нормальне русло, але для цього доведеться проявити терпіння і з гумором поставитися до подій, які раніше викликали роздратування. Старі знайомі завдадуть незаплановані візити, повідомлена ними інформація вас порадує і виявиться корисною в багатьох відносинах. Вірогідні професійні успіхи, особиста чарівність дозволить домогтися значного успіху на переговорах, здобути перемогу над суперниками. Можна скористатися сприятливим моментом, щоб зізнатися у своїх почуттях.