Астрологічний прогноз на 6 жовтня. Контролюємо емоції та довіряємо інтуїції

Середа, 6 жовтня 2010, 09:00
28-й місячний день (розпочнеться о 5:12). «Завершення». Місяць у Діві, Терезах (з 22.51). У цей день треба прагнути бути в піднесеному настрої, прислухатися до власної інтуїції, контролювати емоції.
гороскоп

Доки Місяць гостює в знаку Діви, люди стають помітно практичніше. Ми все сприймаємо дуже серйозно, стаємо більш відповідальними, дисциплінованими, акуратними й обережними. Логіка в ці дні працює дуже добре.

Разом з тим ці якості краще проявляти лише в одноманітній роботі і простих справах. Для серйозних заходів у ці дні не вистачає інтуїції.

День сприятливий для поїздок, фінансових заходів, контактів, нових знайомств. Бажано якомога більше перебувати на вулиці, на відкритих просторах. Сприятливі фізичні вправи, показана будь яка ручна праця, ремесла та рукоділля.

Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. Мудрі поради партнерів зможуть попередити вас про підготовлювані неприємності, а також захистити від недоброзичливців.

Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

А ще слід пам'ятати, що накопиченої енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не варто.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже сприятливо робити очисні процедури для очей.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).